folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Toshiba TV Kumandalarını Çöpe Atıyor

Toshiba TV Kumandalarını Çöpe Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezzgi
    ezzgi's avatar
    Dişi

Toshiba TV kumandalarını çöpe atıyor: Yakın gelecekte elinizi sallayarak kanal değiştirebileceksiniz

Tüketiciler, çok yakın bir zamanda TV ekranlarını sadece ellerini sallayarak kontrol edebilecek.

Toshiba'nın Cambridge Üniversitesi Mühendislik departmanıyla beraber geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, TV ekranları artık kullanıcıların el hareketleriyle kontrol edilebilecek.

El hareketleriyle kontrol imkanı sağlayan ilk düz ekran TV'ler, Berlin'de gerçekleştirilen tüketici elektroniği şovu IFA'da kamuoyuna tanıtılmıştı.

Yeni teknolojik TV'ler şu prensiple çalışıyor: TV'nin karşısına geçen izleyici, ekranın tepesinde bulunan bir kamera sayesinde önce sistem tarafından algılanıyor ve kullanıcıya TV'yi el hareketleriyle kontrol edebilmesi için izin veriliyor. Kontrolü ele alan kullanıcılar ise odanın ışık ortamından bağımsız olarak bu ekranlardaki kursörü rahatça kontrol edebiliyor.

Yeni teknoloji ile TV arabirimlerinde büyük değişimler yaşanabileceğini belirten Mühendislik departmanından profesör Roberto Cipolla, insan etkileşimli TV'lerin yakın gelecekte büyük sükse yapacağını umduğunu dile getirdi.

CeheNNem SınıRInda 1 SahİL KenTİnde YandıkÇA FerAHlıyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    bizim ewde kawga cıkar :D  benim elimi tanısın diye felan :D 

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

tutmaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

AKSU92 bunu yazdı:
    -----------------------------

tutmaz.

tutmaz tabi... tv karşısında o işi yaptığını düşünsene... thirty one ;) pat pat kanal değişir bozulur :D :D bencede türkiyede tutmaz..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:

AKSU92 bunu yazdı:

tutmaz.

tutmaz tabi... tv karşısında o işi yaptığını düşünsene... thirty three ;) pat pat kanal değişir bozulur :D :D bencede türkiyede tutmaz..

33 mü :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    FeRoCi bunu yazdı:

AKSU92 bunu yazdı:

tutmaz.

tutmaz tabi... tv karşısında o işi yaptığını düşünsene... thirty three ;) pat pat kanal değişir bozulur :D :D bencede türkiyede tutmaz..

sansür koyaım dedik. yanlış yazdık :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:

WebCrow bunu yazdı:
    FeRoCi bunu yazdı:

AKSU92 bunu yazdı:

tutmaz.

sansüre ne gerek var 31

ayıp degilki (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

WebCrow bunu yazdı:
    FeRoCi bunu yazdı:

AKSU92 bunu yazdı:

tutmaz.

otsbir diyebilirsin :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    çok sakat bir icat hiç gerek yok zaten tbt muridleri bu icadın niye tutmayacağını açıkladılar bile :d birde onu geçtim bu işin casusluk yanıda var bunuda unutmayın  eğer bu tvlerde wriles bluetoot vs tarzı özellikler vs varsa o iş sakat oturdukları yerden yaptığınız içratları izleyebilirler hele bu işin boku çıkarsa yan komsu tv başında malum filimlerden seyrederken siz iş üzerinde seyredebilir....öle bişi olsada evime sokmam arkadaş a.q japonları ne yapacaklarını şaşırdılar iyice...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek
    Ben bi aralar kamerayı ayaklarıma cevirip, uzanır vaziyette poker oynamıştım :P Şöle bi döneyim dediğimde, istemeden rest çekmiştim :=) Bu TV'de de, maç izlerken kaçan bir golde ellerimiz başımıza giderse, TV de "Kanal mı değişeyim? Hemen, sahip!!!" derse Toshiba mühendisleri nadide Türk küfürlerine maruz kalır .) Pazarı küçülür, zarar eder, mazallah iflas eder :P

...Orada Olmayan Adam...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

olum ne cahilsinizlan ben onu kaç yıldan beri kullanyom

ahahnda bakn benim tobişibanın kumandası toshiba deel tobişiba

http://www.nolur.com/ kumanda

SEMPER PARATUS
Toplam Hit: 3017 Toplam Mesaj: 20