Trabzonluları Seviyorum Ya :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    mavili adam süper vuruyor vursunda zaten hepsi hakediyor...

dün, bugün, iki gün önce ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

http://www.haberprogram.com/h/2007/01/24/1948-_Trabzon_Turkiye_nin_Sicilya_si_-Manset.gif

http://www.radikal.com.tr/veriler/2007/01/27/minit.gif

Trabzon'da meydana gelen milliyetçi saldırılar Türk basını gibi yabancı

ajansların da ilgisini kente yöneltti. FOTOĞRAF: REUTERS

'Huzur bozan ceza çeker'
    Yavuzdemir, 2006 Haziran'ında TAYAD'lılara yapılan saldırıdan sonra da, "Halkımızın huzurunu bozan cezasını çeker" demişti. Dört gün sonra linç girişimini protesto etmek isteyen TAYAD üyeleri ikinci kez saldırıya uğrayınca da şöyle konuşmuştu: "Bazı çevreler, Trabzon'da kamu düzenini olumsuz etkileyecek davranışlarda ısrar ediyor. Suç sayılan fiiller yargıda mutlaka karşılığını bulacak."
    Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ile Fatih Tekke'nin işyeri ve araçlarını kurşunlamakla suçlanan Hakan Süleyman "Kurşunlanma olayını vali 20 gün önce biliyordu" demişti. Yavuzdemir bunu yalanlamıştı. Yavuzdemir'in suikastın ardından yaptığı, "Bunlar ideolojik olmayan bir çete gibi. Yalnız polisiye tedbirlerle olmaz. Buralarda daha çok Ogün var. Aileler ilgilenmiyor. İşsizlik var ve macera arayan gençler bu tür çeteler oluşturuyorlar. Bölge çok şehit verdiği için milliyetçi tepki artıyor. Bu sosyal bir olaydır" açıklaması tepki almıştı. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevinden alınan Altay, görev süresindeki ilk büyük olayda koltuğunu kaybetti. Altay, Mayıs 2006'da, Ramazan Akyürek'in Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'na atanmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürü olmuştu. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Bu adamlar 10 numara varya :) İnsan değil trabzonluyuz diyorlar ya koptum ona :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Karadeniz İnsanını Seviyorum Yahu(: Ayrı Bİ Sempatim Var :D Ah Bide şu a.k.q bi barnah gösterseelerdi :/

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ßaykal gıbı bı adam olmasaydı o partının basında verırlerdı belkı ama ak en ıyı cozum adamların yapıcam dedıklerı bısyelerı var dıgerlerının yapıcagım dedıgı bıseyde yok neyse konuyu saptırmayak :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bazı arkadaşların Trabzon konusunda yanlış bilgileri var. Yıllarca gerek medyanın gerekse de bazı grupların Trabzon'u "laz" olarak nitelendirmesi yanlıştır. Trabzon'un yerlisinde kesinlikle laz yoktur. Lazlar, Artvin ve Rize'de yaşıyorlar. Trabzonlular laz değil, TÜRK'tür.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

Memleketimin insanı I LOVE YOU TRABZON :)

Amir keşke bıraksaymışşşş

DİPNOT : BURASI TRABZON BURDAN ÇIKIŞ YOK ....

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
Toplam Hit: 6508 Toplam Mesaj: 48