Trafik Sigortası Fiyat Düşümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

@dj_alper abi bizim arabaların sigorta fiyatları bu yıl tahmini ne çıkar :D bak kademe indirimide alacaz sanki :D 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

duyurumuz geldi..

* Trafik poliçelerinde vade başlangıcına kadar istenildiği kadar mükerrer poliçe kesilebilecek
    * Poliçe başlangıçından itibaren 90 gün içinde mükerrerden iptal edilebilecek (gün esaslı iade ile)
    * Başlangıç tarihinden itibaren 90 gün geçse bile son 30 gün kalaya kadar %5 kesinti ile mükerrerden iptal edilebilecek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

duyurumuz geldi..

* Trafik poliçelerinde vade başlangıcına kadar istenildiği kadar mükerrer poliçe kesilebilecek
    * Poliçe başlangıçından itibaren 90 gün içinde mükerrerden iptal edilebilecek (gün esaslı iade ile)
    * Başlangıç tarihinden itibaren 90 gün geçse bile son 30 gün kalaya kadar %5 kesinti ile mükerrerden iptal edilebilecek

ee hadi hayırlısı ben vosvosu trafikten çekme kararı aldım bu ne arkadaş bildiğin soygun alper hoca:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

duyurumuz geldi..

ee hadi hayırlısı ben vosvosu trafikten çekme kararı aldım bu ne arkadaş bildiğin soygun alper hoca:)

devlet trafiği tekeline alsın bitsin amk dask tarsim gibi yormasın bizi şuan bütün acenteler küfür ediyo hıyarın biri fiyatlar düştü gidin paranızı alıon diye haber yapmış.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║