Trafik Sigortası Fiyat Düşümü
-
@dj_alper abi bizim arabaların sigorta fiyatları bu yıl tahmini ne çıkar :D bak kademe indirimide alacaz sanki :D
-
duyurumuz geldi..
* Trafik poliçelerinde vade başlangıcına kadar istenildiği kadar mükerrer poliçe kesilebilecek
* Poliçe başlangıçından itibaren 90 gün içinde mükerrerden iptal edilebilecek (gün esaslı iade ile)
* Başlangıç tarihinden itibaren 90 gün geçse bile son 30 gün kalaya kadar %5 kesinti ile mükerrerden iptal edilebilecek -
DJ_Alper bunu yazdı
duyurumuz geldi..
* Trafik poliçelerinde vade başlangıcına kadar istenildiği kadar mükerrer poliçe kesilebilecek
* Poliçe başlangıçından itibaren 90 gün içinde mükerrerden iptal edilebilecek (gün esaslı iade ile)
* Başlangıç tarihinden itibaren 90 gün geçse bile son 30 gün kalaya kadar %5 kesinti ile mükerrerden iptal edilebilecekee hadi hayırlısı ben vosvosu trafikten çekme kararı aldım bu ne arkadaş bildiğin soygun alper hoca:)
-
rappermcs bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
duyurumuz geldi..
* Başlangıç tarihinden itibaren 90 gün geçse bile son 30 gün kalaya kadar %5 kesinti ile mükerrerden iptal edilebilecekee hadi hayırlısı ben vosvosu trafikten çekme kararı aldım bu ne arkadaş bildiğin soygun alper hoca:)
devlet trafiği tekeline alsın bitsin amk dask tarsim gibi yormasın bizi şuan bütün acenteler küfür ediyo hıyarın biri fiyatlar düştü gidin paranızı alıon diye haber yapmış.