Trafikde Motorculara Dikkat Edin
-
Bugun Sabah motorumla işe gelirken esengler otogar üzeri e6 yolunda önümdeki 2 araç birbirine girdi.Sonra o kaza yapanlara bir başkası vurdu.Bi baktım arkamdan bi kamyonet Fren yapmış duramıyor üzerime geliyor bana vuracak arada pestil olucam.Ya ben önümdeki kazalı arabalara vuracağım üzerinden uçacağım.Sağ şeride geçmek imkansız kamyon var sıkıştım kaldım o anda nasıl oldu nasıl yaptım hala bilmiyorum ama o hızla yarım metre lik bir boşluktan kaçtım kurtuldum.
Bu olanlar topu topu 2-3 saniyede olan şeyler.
Çok şükür hiç bir yerime birşey olmadı düşmedim yoluma devam ettim.Ama telefonum nasıl olduysa cebimden fırladı üzerinden bir kaç kamyon geçti :D gitti Canım Galaxy Nexus :D
İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor.Araç kullanlar dikaktli gidin trafik kurallarına uyun ne kendi ne başkasının canını yakın.
Motorcuları sıkıştırmayın dikkat edin :)
Birde bol bol sadaka verin :) Kazadan beladan korur..
-
geçmiş olsun , cana geleceği mala gelsin hocam şansın varmış boşver telefon alırsın yine ya dert etme :S
-
geçmiş olsun nexus senin kadar şanslı değilmiş :p
-
geçmiş olsun
ne motoru var sende
-
Geçmiş olsun hacım.
@nexus : Acımız büyük - Bu sefer güldürmedi :|
-
her zaman trafikte 4 tekerliler 2 tekerliler yokmuş gibi davranıyorlar türk insanına bu bilinci aşilamadan hiç bişey olmaz motorunda bir ulaşım aracı oldugunu ve onu öncelikle bir insanın kullandiğini sık sık hatirlatmak gerekiyor başka türlü daha çok galaxyler kaybederiz ;)
-
geçmiş olsun
-
geçmiş olsun hacı dikkat et :)
-
geçmiş olsun abi
-
Motorculara trafikte her zaman saygılıyımdır. Ancak şu soktuğum sol şeridine geçip kapatıyorlar ya uyuz oluyorum.
Yanından geçerken kafasına tokadı vurasım geliyor. Saygılar :D
-
kamyon >taksi>motor>bisiklet>insan
Geçmiş olsun