Traş Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    Sakallarım yeni yeni çıkmaya başladı ama fazla gür çıkmıyor ve hemen uzamıdığı için saçlarımı kestirmeye giderken berber usturayla traş ediyor.Bir dahaki traşa kadar anca uzuyorlar .Kendim traş olmak istiyorum.Amcamın oğluna 25 kuruşluk derby jiletler ile traş olucağımı söyleyince direk manyakmısın sen lan git mek3 al onla traş ol diye tepki verdi.Niye diyince o yolar adamın suratını dedi.Ezik duruma düşmemek için fazla soru sormadım xD. Burda rahat rahat konuşabiliyorum. Benim soru ;1. derbidede jilet var ,usturadada ,mek3de de aralarındaki fark ne , 2 . traş olurken nasıl traş olayım yukardan aşşağı alayım sakalları yada farklı yapmamız gereken , dikkat etmemiz gereken birşey varsa bilelim 3.çene kısmında fazla sakal çıkmıyor derdi çaresi varmıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

clio bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sakallarım yeni yeni çıkmaya başladı ama fazla gür çıkmıyor ve hemen uzamıdığı için saçlarımı kestirmeye giderken berber usturayla traş ediyor.Bir dahaki traşa kadar anca uzuyorlar .Kendim traş olmak istiyorum.Amcamın oğluna 25 kuruşluk derby jiletler ile traş olucağımı söyleyince direk manyakmısın sen lan git mek3 al onla traş ol diye tepki verdi.Niye diyince o yolar adamın suratını dedi.Ezik duruma düşmemek için fazla soru sormadım xD. Burda rahat rahat konuşabiliyorum. Benim soru ;1. derbidede jilet var ,usturadada ,mek3de de aralarındaki fark ne , 2 . traş olurken nasıl traş olayım yukardan aşşağı alayım sakalları yada farklı yapmamız gereken , dikkat etmemiz gereken birşey varsa bilelim 3.çene kısmında fazla sakal çıkmıyor derdi çaresi varmıdır.

Derby ile mac3 arasindaki farki sakallarin daha cok ciktigi zaman analyacaksin. Herkesin sakal yapisi arkli kimi asagidan yukariya yani ters tras olur kimisi yukardan asagiya.. berberine soyle  sakallarini alirken ciktigi yne dikkat etsin. ters sakin aldirma ilerde kil donme olur sakallarin. yas kac bilmiyorumda kil isini abartma fazla bi bok olmuyo sakalin cikinca..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Abartacak bişey yok, Senle Şakalaşmıştır o, Alırsın Derby Kesersin Olur Biter.. İyi Köpüklemeyi İhmal etme, Traş Sonrası Kolonyada Mikroplaşmayı Önler. Kolay Gelsin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

benim gibi küçükken sakalı çıkmasını isteyenler azıcık yaş gelince çıkmaması için çözümler araraklında bulunsun

sana özel tavsiyelerim

1) mümkün olduğunca traş olma - oldukça sıklaşır - çok çıkmıyorsa haftada bir hatta ayda bir kes

2) saç/sakal düzeltme makineleri var berberin saç traş makinesinin az küçüğü - varsa onunla kes

3) bildiğin sakal traş makinelerinden asla kullanma ancak bulabilirsen pahalı olan ve ıslak traş yapan makineler iyidir

4) jiletten mümkün olduğunca uzak dur ama kullanmak zorunda kalırsan mac3 kullan özellikle diğerleini bastırmadan kullan

5) ilerde sıklaşınca hergün traşa başlayınca gece traş olma uğursuzluk getirir =P ondan değil de uyurken daha hızlı uzar sabaha uzamış uyanırsın

niye mac3 ?

istesen de kesemezsin yüzünü

çok rahat traş eder cildi haşat etmez

diğerlerinden daha iyi alır sakalını tüyünü

kafasını traş edenler bile onu kullanır hep çünkü kılı tüyü iyi keser ama cildi kesmez

tabi benim kadar yetenekliysen mac3le bile kesebilirsin yüzünü =)  çok bastırma yani

ayrıca "kesiyorum aynı gün hemen çıkıyo namussuz" diyenlere öneri

hemen çıkmaz ama iyi kesemediğinde çıkar - iyi kesmek için önce yüzü ılık suyla yıka mümkünse banyodan sonra traş ol - cilt yumuşasın o zaman iyi traş yapılır ve uykuya dalarken bile hâlâ belli olmaz sakallar

görüldüğü üzere boş işler yüksek lisansımı yapmış biriyim =P

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

mac3 turbo iyidir 3 bıcaklıdır alt ve üstte hassas bantlar vardır hem cildi tahriş etmez hemde

su değdiğinde o bantlar krem görevi görür güzel kokar

cildi kesmez mac3'ler ama en sinir şeyi 2-3 kez geçmendir sakalın üstünden jiletler gibi tek seferde hepsini almaz

ama yinede mac3 en iyisidir 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yav kaçyıl oldu ben hala beceremiyorum şarlatana dönüyorum kendim yapınca biride diyo ordan abartacak bişi yok yok ya

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:
    yav kaçyıl oldu ben hala beceremiyorum şarlatana dönüyorum kendim yapınca biride diyo ordan abartacak bişi yok yok ya

Teessüf ederim Hocam, Ben Birimiyim yani. :) 

Neyse Sorun nedir, Anlamadım Ayna Karşısına Geçiyorsun, Elastik Hareketler ile Başlıyorsun Kılları Yolmaya, Bunda ne varki. :D

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

eskiden mak3 mu vARdı : ) derby ekek işi : )

Yol Güzeldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

21 yaşındasın :)

ben 17 yaşında traş olmaya başladım mach 3 le başladım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Erkek
    Şuana kadar verilen cevaplar içinde teşekkür ederim ..... http://img145.imageshack.us/img145/4999/sakal.jpg ... Sakallar aşşağı doğru hemde kıvırcık ,Benim saçlarda kıvırcık xD, sakallarda boynumun altında çıkıyor yukarlar hep seyrek çok az aralıklı uzadılarmı kötü gözüküyor. Çene kısmıda öyle, faulden çeneye kadar geliyor çenede kıl yok:D o çenede kısmında ve üst taraflarda çıkması için ne yapmak gerek bilginiz varmı ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

hacim niye kasıyon ya cikmasi için. ileride hergün tras olunca ben o zman görürüm seni. :)

sakalla adammi olunuyor yani bosver be hocam hem askerlikte cok faydasini görürsün cikmadigi yada seyrek ciktigi için.

Parlayan bizi paylar...
Toplam Hit: 9248 Toplam Mesaj: 37