Trendyol Sorularınızı Cevaplayabilirim
-
instagramdan bayan giyim satis sayfam var. Trendyolda ayni urunleri satinca yuzde 22 komisyon istiyor her urunden. Acaba girmelimiyim. Kazandirir mi ?
-
Bende 2 aydır trendyol'dayım.
Hoş bir satış grafiği yakaladım reklamsız eşsiz barkodlama ve mağaza update günlük trafik ve kampanyalar sayesinde. Şimdi hedefi büyültütüm. %30'luk indirimler için gereken kurnazlığı yaptığımda aranıyorum direk ama ses edemiyorlar. O komisyonlara böyle cevap diyorum iyi oluyor.
İş döner mi ? Dükkan döner mi ? Kar eder paranın dibine vurur muyum ? Derseniz imkansız. Tek yaptığın trendyola kazandırmak, alırken kazanıyorsan trendyolda satarken kazanibilirsin. Kdvsi, gelişi, yok şuyu yok yüzde yüz kar ve üzeri kazanç derken ya bu sınırı aşacaksın yada karından kısacaksın.
Gerekli hacme ulaştığımda, tekleme ürünlerimi ve karı yüksek ürünlerimi koyacağım, ve pazaryerlerinden gelen paralara uzun süre dokunmayacağım. Satışım instagram ve fizikselden ilerlediği sürece marka bilinirliğim, müşteri için güven oyu gibi faktörlerde şuan için trendyola yedirdiğimiz karlar ileri de yararlı olacaktır
-
-
Aress bunu yazdınoname bunu yazdı
Saydıklarından hangisi daha tüketici yanlısı?
Trendyoldan ayakkabı alınca terlik gönderilmesi zerre umrunda olmamıştı puştların
En puşt trendyol :) en çok skende o ama. Ayakkabı yerine terlik göndermiş, sen iade etsen satıcı bir çakallık yapıp iade red yapabilir vs vs. Kısacası olay tamamen satıcılarda bitiyor pazaryerlerinin önemi yok.
Amazon farklı ya o konuda, 100% iade güvencesi ile çalışıyor.
2hafta kadar önce damacana pompası aldım herif yanlış göndermiş ben çift motorlu aldım 79tl lik adam yollamış tek motorlu 29tl lik. Arıyorsun müşteri hizmetlerini önce size satıcıya iade kargo bilgilerini istemenizi söylüyorlar 2 gün de o bilgileri size ulaştırması için satıcıya şart koşuyorlar (alıcı ödemeli yolluyorsunuz,kesinlikle kargo ücreti ödetmiyorlar) 2 gün içinde satıcı size dönmezse Amazon iletişime geçiyor 5 iş günü mü ne tanıyor satıcı hala cevap vermemişse ürün sizde kalıyor paranız da 3 iş gününde iade ediliyor.
Buraya kadar aslında olması gereken asıl güzellik şu: Siz adama gönderdiniz ama herif puşt çıktı ve dedi ki adam bana sattığım ürünü değil bambaşka bişey göndermiş heh işte o zaman sizin verdiğiniz kargo takip kodunun detaylarına bakılıp ebat ve kilo tutarı orantılıysa sizin ifadeniz gerçek kabul ediliyor ve paranız yine iade ediliyor yani iphone alıp bir paket sigara yollayabilirsiniz tabii iphone satıp ilgilenmeyecek kadar mal bir satıcı bulabilirseniz.
Benim olayımda satıcı hiç cevap vermediği için pompa bende kaldı, param iade edildi ve Amazon benden ürünü yollamamı istemedi. Alakasız satıcıyı cezalandırma konusunda Amazon bence fark atar. -
userneyime bunu yazdı
instagramdan bayan giyim satis sayfam var. Trendyolda ayni urunleri satinca yuzde 22 komisyon istiyor her urunden. Acaba girmelimiyim. Kazandirir mi ?
Komisyon kargo KDV kazanırsın ama bir yandanda kaybedersin
-
bir dönem sanalpazar üzerimden 1000 satış yaptım tüm komisyon yüzde 5 idi çok iyiydi ama sora patlattılar siteyi
-
1 yıldır ty'deyim. benim gözümde kobi desteği en best site burası. diğerleri tırt. geçen sinirden hb kampanya birimine şunu yazdım; ty'nin özelliklerini kopyaladığınız kadar keşke kobi desteği özelliklerini de kopyalasınız dedim.
-
instagramdan satışı yaptığımız bir ürün var 1 yıldır.. hadi trendyola girelim dedim.. %27 komisyon istedi, kargo ücretini hem benden hem alıcıdan alacağını öğrendim.. sonrada bizim azericede bir söz var "bele veziyetin içine soxum" resmen malına ortak oluyor.. sinirlendim girmedik.. ha girsem şuankinden çok daha fazla gelirim olacak onuda çevremde trendyolda satış yapanlardan anlıyorum.. ama amelelik bu iş.. sistemi isyan edip rest çektim şuan maddi olarak kaybeden benim :)
-
coLin bunu yazdı
1 yıldır ty'deyim. benim gözümde kobi desteği en best site burası. diğerleri tırt. geçen sinirden hb kampanya birimine şunu yazdım; ty'nin özelliklerini kopyaladığınız kadar keşke kobi desteği özelliklerini de kopyalasınız dedim.
HB'nin kadın girişimci desteği var belirli bir limite kadar komisyon kargo kdv oraları düşük
-
ByTechno bunu yazdı
instagramdan satışı yaptığımız bir ürün var 1 yıldır.. hadi trendyola girelim dedim.. %27 komisyon istedi, kargo ücretini hem benden hem alıcıdan alacağını öğrendim.. sonrada bizim azericede bir söz var "bele veziyetin içine soxum" resmen malına ortak oluyor.. sinirlendim girmedik.. ha girsem şuankinden çok daha fazla gelirim olacak onuda çevremde trendyolda satış yapanlardan anlıyorum.. ama amelelik bu iş.. sistemi isyan edip rest çektim şuan maddi olarak kaybeden benim :)
30 tl altı ürünlerde trednyol satıcıdan 3.40 tl alıyor kalanı alıcıdan alınıyor.