Ttnet Fiber Aboneligi Altyapi Olmayan Adrese Tasima Ve İptal
-
Selamlar. Kisaca hemen olaya gireyim.
Su an bulundugumuz evde ttnet fiber kullaniyoruz. Tasinma durumumuz var ama yeni evde fiber altyapi yok. Aradik musteri hizmetlerini altyapi fiber yok o yuzden abonelik iptal etmek istiyoruz dedik ama dsl'e ceviriyoruz diye karsilik verdiler. Benim bildigim altyapi yoksa iptal edebiliyoduk bunu cunku benzerini superonline ile yasadim sorunsuz iptal ettiler 3 yil once.
Benzer bi durum yasayan oldu mu nasil bi yol izlemem gerekiyo iptal edebilmek icin acaba 2 3 gun icinde halledip tasinmam gerekiyor. Madem fiber yok turknet kullanirim diye dusunuyodum kafam rahat ederdi.
-
Telekom kanunen haklı gözüküyor çünkü hiç hizmet veremiyor olması gerek. Zaten hizmet veremeyecek durumda olsa bile benim bildiğim iptal etmeyip 6 ay aboneliği donduruyorlar eğer hala hizmet gelmediyse öyle taahhütü silip iptal ediyorlar.
Atıyorum 4 ay sonra altyapı gelirse kafalarına göre dondurmayı bozup fatura işletmeye başlıyorlar.
-
Simdi sms geldi tuhaf sekilde kampanyaya katiliminiz basariyla olusturuldu diye bi seye katilmadik etmedik kafalarina gore ne yapiuorlar anlamadim. Bi arayip soracam 1+1 sozlesmenin donemine denk geldik diye tahminde bulunuyorum. Boyle olursa iptal hakkimiz ya da 2.yil yeni basladigi icin az odeyip cikma durumumuz var mi acaba bilen var mi ?
-
İkinci yıl yeni başladıysa süreyi geçirmediyseniz cezasız çıkabiliyorsunuz diye biliyorum.
-
yyasinn bunu yazdı
İkinci yıl yeni başladıysa süreyi geçirmediyseniz cezasız çıkabiliyorsunuz diye biliyorum.
2. Yıl yeni başladığınin 2. Ayi aradım çıkıcam başka firmadan fiber geldi diye 1400 TL ceza çıkardılar, 2. Yıla isteyemezsiniz dedim ödemeden çıkamazsınız diyor.
THH versen sürecek aylarca, kaldım bende vdsl de
-
yyasinn bunu yazdı
Ben de oyle biliyorum ama israrla yok diyor mh. 1150 ceza cikariyo iptal edersek diye. Genel mudurluge gidip bi sansimizi deneyecez. 6 7 yildir uzaktim bu firmadan yine kapti pacamizi bi yerden.
-
abonelik sözleşmeleri yönetmeliği 16. madde 2. fıkra: taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20480&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
Bildiğim kadarıyla adsl vdsl çevirse bile aynı nitelikte sunulmuş olmuyor.
En kötü 100mbit pakete geç vdslde yüksek ihtimal veremicekler öyle iptal et.. :d
-
Yeni konu acmayim burdan sorim superbox tarzi tasinabilir net almak istiyorum ortalama 4 kisi kullanacaz fiyati uygun gb bol kurulumu hizlo onerebileceginiz bisey varmi
-
TorNaVida bunu yazdı
Yeni konu acmayim burdan sorim superbox tarzi tasinabilir net almak istiyorum ortalama 4 kisi kullanacaz fiyati uygun gb bol kurulumu hizlo onerebileceginiz bisey varmi
Fazla alternatif yok zaten. Telekom Magnet ve Vodafone Redbox var. Hiç kotalı mobil internete bulaşmayın yetmez.
-
Kreyzi bunu yazdı
Su an bulundugumuz evde ttnet fiber kullaniyoruz. Tasinma durumumuz var ama yeni evde fiber altyapi yok. Aradik musteri hizmetlerini altyapi fiber yok o yuzden abonelik iptal etmek istiyoruz dedik ama dsl'e ceviriyoruz diye karsilik verdiler. Benim bildigim altyapi yoksa iptal edebiliyoduk bunu cunku benzerini superonline ile yasadim sorunsuz iptal ettiler 3 yil once.
Benzer bi durum yasayan oldu mu nasil bi yol izlemem gerekiyo iptal edebilmek icin acaba 2 3 gun icinde halledip tasinmam gerekiyor. Madem fiber yok turknet kullanirim diye dusunuyodum kafam rahat ederdi.
Edevletten iptal edebilirsin taşındığım yerde aynı hizmet verilemiyor diye bir seçenek var.
-
turkz bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Edevletten iptal edebilirsin taşındığım yerde aynı hizmet verilemiyor diye bir seçenek var.
Hocam siz geçtiğimiz Nisan ayında boyuna Avansas'ı taşlamışsınız. O konuyu hortlatmak istemedim de. O kadar sorun yaşamadım diyen arkadaşı görmezden gelip inatla "şirket batacak dolandırıcı bunlar" gibi ithamlarda bulunmuşsunuz açtığınız konu altında. Sadece meraktan soruyorum. Eski bir çalışan falan mısınız? Ya da bir ürün alıp mağdur mu oldunuz? Zira savunmaları görmezden gelip yine de "kanmayın bu adamlar dolandırıcı" gibi şeyler yazmışsınız başlık altında