TTNET‘E Neler Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

red hack saldırmıştır  :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

bende kablo çıkarıp takıp duruyorum teminden beri.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Aynısının tıpkısından bana da oluyor bende kablo nete mi geçsem diye düşünüyordum.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

lan konu açıyım mı açmayım arası gittim geldim.

herkeste olmuş demekki.

işin ilginçi avea turkcell her ikisininde internet bağlantısı gitti.

ne benim telden ne pederden açabildim herhangi bi sayfa 

çok garip..

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Beyler an itibari ile aknden dolayı düşen hızım geri esk halinde. Ve benzer bir kaç olayı yaşayan arkadaşta da düzelmiş hız. Sanırım ttnet sunucuları piç oldu yedekleri yüklediler.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı

eskişehirdeyim aynısı bana da oldu. 

bende google a giremiyorum  :)

serioususer tarafından 22/Nis/13 02:04 tarihinde düzenlenmiştir

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Şaka maka tüm ülkede 20-30 dk gibi bir süre internet yoktu. :S Sadece cep telefonları çalışıyordu ? Noluyo lan

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

bende hala yok amk.

amerikanın oyunu mu?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

1-2 ay önce mahallede çingenler ttnetin kablolarını söküp çalmışlardı dedim gene aynı olay oldu herhalde :D polisi fln aramayı aklımdan gecırdım :))

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    serioususer bunu yazdı

1-2 ay önce mahallede çingenler ttnetin kablolarını söküp çalmışlardı dedim gene aynı olay oldu herhalde :D polisi fln aramayı aklımdan gecırdım :))

ben de ödenmemiş fatura borcum vardı ondan dolayı interneti mi kestiler acaba diye düşünüyordum. :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 11561 Toplam Mesaj: 43