Tüm Cep Telefonu Operatörlerine Savaş Açıyorum Arkadaşlar Bu Konuda Beni Desteklemenizi Bekliyorum
-
Güzel fikir işe yarayabilir.Sen site'yi aç biz ordayız ;)
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel fikir işe yarayabilir.Sen site'yi aç biz ordayız ;)
hazırlanıyor:D -
fikir fena değil aslında
-
güzel fikir ama milletin telefonunu bırakacağını sanmıyorum. milletin eli ayağı kolu telefon
-
tolgasen bunu yazdı:
güzel fikir ama milletin telefonunu bırakacağını sanmıyorum. milletin eli ayağı kolu telefon
zaten 1 gün kapatsalar bişey olmaz:D aynı gün düşünsene yaklaşık 1 milyon insan telefonunu kapatıyor sanırım bu protesto fark edilir -
Planzero bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
zaten 1 gün kapatsalar bişey olmaz:D aynı gün düşünsene yaklaşık 1 milyon insan telefonunu kapatıyor sanırım bu protesto fark edilir
-----------------------------super olur :/ bence oyle bir aylik falan yapma hemen baslatma bi tarih belirle mesela 3 gunluguna kapansin telefon
xx nisan 2010 mesela 3 gun boyunca kapatir herkes hem ozamana kadar cok kisiye duyurursun
yani orgutlemen ve ayni anda baslatman iyi olr..
-
Paradox21 bunu yazdı:
mecbur kullancan hoca teknoloji çağında mağara çağını yaşayamazsın
-----------------------------Mecbur değilsin. 6 aydır oldukça rahatım. :)
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------Planzero bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
zaten 1 gün kapatsalar bişey olmaz:D aynı gün düşünsene yaklaşık 1 milyon insan telefonunu kapatıyor sanırım bu protesto fark edilir
-----------------------------super olur :/ bence oyle bir aylik falan yapma hemen baslatma bi tarih belirle mesela 3 gunluguna kapansin telefon
xx nisan 2010 mesela 3 gun boyunca kapatir herkes hem ozamana kadar cok kisiye duyurursun
yani orgutlemen ve ayni anda baslatman iyi olr..
Düşünüldü kardeşim zaten aynısı :D merak etme sen ben bişeye başlıyorsam 1000000 defa düşünmüşümdür -
Hocam ben pek işe yarayacağını sanmıyorum ama elimden geldiğince destek veririm bu projeye. Ve projenin güzel olabilmesi için kesinlikle bir tasarımcı tutman lazım... Umarım güzel bir şeyler olur :)
-
bencede bi tahricell lazım numaranızı taşıyın değer kazanın tahricell 0900 alan kodu hemen hediye :D