Tüm Sosyal Medya Hizmetlerinin Bulunduğu Yönetim Paneli İle Ek Gelir // Bayilik Satışı
-
Merhaba arkadaşlar
Sosyal medya hizmeti vermekteyim ve neredeyse çoğu alanda hizmet vermeye çalışıyorum. Fazla uzatmadan konuma giriş yapmak istiyorum. Sizlere otomatik ve kullanışlı olan panelimizi yani otopanel.com'u tanıtacağım. Siz de artık kendi paneliniz üzerinden çevrenize takipçi satarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.
OTOPANEL HAKKINDA:
Otopanel.com nedir ve ne işe yarar?
Otopanel.com tüm sosyal medya servislerinin birarada olduğu ve bayilik sistemi ile çalışan bir sosyal medya yönetim panelidir. Servisi bulunan herhangi bir sosyal medya alanında otomatik olarak işleminizi yapabilirsiniz.
Otopanel.com Nasıl kullanılır?Bayilik kaydı Ücretsiz midir?
Otopanel.com'a ücretsiz olarak üye olup kendinize özel olan panelinizden PAYPAL,KREDİ KARTI veya Banka havalesi ile bakiye yükledikten sonra sipariş ver kısmından istediğiniz bir sosyal medya alanında, göndermek istediğiniz miktar kadar Takipçi&Beğeni gönderebilirsiniz.Ve ne kadar gönderdiyseniz o kadar bakiyenizden düşer.Geri kalan bakiyeyle de istediğiniz zaman istediğiniz başka bir profile Takipçi&Beğeni gönderebilirsiniz.
(Kredi kartı ve Paypal ile yapılan ödemeler otomatik olarak yüklenmektedir.)
Otopanel.com'da fiyatlar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor?
Otopanel.com Herkesin kazanmasını amaçlayan bir politika izlemektedir ve genellikle insanların isteklerinden yola çıkarak hem otomatik hem de ucuz ve kaliteli bir panel yapmıştır.DEMO HESAP BİLGİLERİ:
Kulanıcı Adı: DEMO
Şifre: DEMO
Giriş Linki: www.otopanel.com
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orijinal halini görmek için tıklayınız. Orijinal boyut: 1347x569
FİYAT LİSTESİYanlarında (-TL) olarak yazılanlar 1000 kişi için geçerli fiyatlardır. Siz ne kadar gönderim yaparsanız o oranda bakiyenizden düşer.Max:-k yazanlar ise Havuzdaki max user&üye miktarıdır.1 profil için Max limiti geçemessinizÖdeme Yöntemleri:
(PAYPAL İLE YAPILAN BAKİYE ALIMLARI OTOMATİK HESABA YÜKLENİR)
İLETİŞİM SKYPE: OTOPANEL
Sizden gelen yorumlar:nukeshore bunu yazdı
deneyeyim dedim, şak diye geldi anında takıpcıler. ilgili durust bi arkadaş.
SaviorAngel bunu yazdıarkadaş güvenilir ben kullandım hayırlı satışlar :)
EcHoLL bunu yazdıTakipciler geliyor evet bende yanlış yere gönderim yaptım ama diğerleri sıkıntısız geldi
DaSpOnGe bunu yazdıdeneme amaçlı takipçi almıştım arkadaştan sıkıntı çıkmadı yolladı geldi :W yanlız yanlış hesaba almışım onu değiştirebilme şansımız yok mu şahsi hesabım fake gibi duruyor aq :D
SaviorAngel bunu yazdı
konu hem up olsun hemde şöyle söylemek gerekirse arkadaştan takipçi satın aldım takipçiler cayır cayır geldi sayesinde hoşlandığım kıza karşı bi havam oldu instagramda 50 k takipçim olunca
holederma bunu yazdıPaneli kullanmaya başladık.Biz memnun kaldık.İlgili ve dürüstler hayırlı satışlar dilerim :)
-
hayırlı işler kardeşim. Bol kazançlar.
-
Hayırlı isler ama haber vermeden fiyat değişme muhabbeti basta güvensizlik veriyo haberin olsun
-
hayırlı satışlar fiyatlar güzel birde şöyle bir olay var server 2 yazan burada 1k takipçimi geliyor yoksa 3k' mı ?
DevilKingtr tarafından 19/May/16 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Mesajım bulunsun ilerleyen günlerde alım yapicam
-
DevilKingtr bunu yazdı
hayırlı satışlar fiyatlar güzel birde şöyle bir olay var server 2 yazan burada 1k takipçimi geliyor yoksa 3k' mı ?
Öncelikle teşekkürler. Server-2 Max:3k takipçi atabilme gücü vardır. (1 PROFİL İÇİN) Diğer serverlarımızın ise Max:-k şeklinde değişmektedir.
Örn: 1000 yazarsanız 1k takipçi gelir ve 5tl düşer, 500 yazarsanız 2,5tl düşer.
-
konu çok uzun okucam çizik
-
30 tl paypaldan geçtim kardeşim bakalık beğeniler gelicekmi :D
-
cizik
-
İyiymiş. Değerlendirilebilir...
-
Çizik
sosyal medya reklam satış panel #otopanel takipci begeni sosyal medya yönetim paneli sosyal medya yönetimi sosyal medya bayisi