folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Türk Adaları Satışa Çıktı"

"Türk Adaları Satışa Çıktı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:
    -----------------------------

yabancı sermaye ve girdiler devletin sayılırken adalarda sayılmıyor. demiştin bunun kaynağını soruyorum sen bana neler yazıyorsun. Bunun kaynağı yok kendi kafandan uydurduğun bir hayal ürünü. Millet uzaya 40 yıl önce gitti ordan toprak satmaya başladı benim türk milletim hala toprak satışından korkup deve kuşu gibi kafasını toprağın altına sokuyor :))

şu şakirtlerin her bi sıçmık lafın arkasına :) koymaları kadar ayar bişi yok , ne gülüon ne sırıtıyon açıkta bişi mi gördün hem sende gitsene uzaya

hem madem toprak satmak bu kadar da normal bi olay  : 

sor bakalım abd ye honolulu adalarından minnacık bi tanesine zilyon$ vercem benim olsun mu de arizona çöllerinde kutup ayılarına zktirtmezlerse seni bende senin gibi şakirt olayım 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

ilkokul detected geri geldi :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

ne gülüon lan hoşuna mı gitti ?  

ilkokul detected demeliymişim :D

bilader vatan toprağı. 1 cm karesi bile namusun. sen namusundan satmayı kabul eder misin? saçma sapan yorumlar yazıp can sıkmayın. Türk olduğunu da unutma. Devşirilmişler gibi yorumlar yapma!

İpimle kuşağım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

yabancı sermaye ve girdiler devletin sayılırken adalarda sayılmıyor. demiştin bunun kaynağını soruyorum sen bana neler yazıyorsun. Bunun kaynağı yok kendi kafandan uydurduğun bir hayal ürünü. Millet uzaya 40 yıl önce gitti ordan toprak satmaya başladı benim türk milletim hala toprak satışından korkup deve kuşu gibi kafasını toprağın altına sokuyor :))

gel ben sana orion takım yıldızını satayım , yecüc ve mecücle threesome yaparsın, uzaydan toprak satmaymış, ulan atmosferin dışı Allah'ın siktir ettiği yerdeki toprağı satmakla muhafaza etmek için götümüzü verdiğimiz topraklar birmi! hiç mi jeopolitik , kıta sahanlığı kavramlarını bilmezsin. Ancak kelime oyunlarıyla kendini teselli edersin. Özelleştirme, globalleşme, kibarca "zararına sikişler", savaşla almıyor parayla alıyor bu kadar basit. Ne kadar dar kafalısın arkadaş ya, sen git şeyhin gelsin ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Bi tanesi şakirt detected demişya bende satışlara karşı olanları liseli olarak görüyorum :) Satılan adanın köyde satılan arsadan tarladan hiç bir farkı yok. Aynı hesap yabancı biri alınca o ada adamın ülkesinin olmuyo yada söz gelimi oraya suudi arabistan bayrağı dikemez :D :D :d

Tabiki bir düşün bakalım alan kişiler herhangi bir durumda adayı sana mı bırakır Yunanistana mı?
    Bir düşün bakalım Yunanistan başkalarının almasına izin verir mi?
    Bir araştır bakalım kıta sahanlığı ne demek?
    Senin olmayan bir yerin üstünde kaç sn uçabilirsin bir bak bakalım? 

----------------------------

valla artık dicek bişi yok adalarda gider,topraklar zaten gidiyo bi kısmı çiftçinin aldıgı kredielrden yabancı bankalara,bi kısmı turist diye tabir ettiğimiz kesimin almasıyla,akarsularda gidiyodu bi ara  vs.. bakalım nekadar zaman sonra satıcak bişi kalmicak.

@gokcan  bu arada yanlış bilgilendirme olmasın.Adaların kıta sahanlığı olmaz.yunanistanında çirkeflik yaptıgı kısım burası adalarımız var demekki suraya kadar ait olan sularda bizim gelemezsiniz diye.yani onlarında amacı adaların kıta sahanlıgını bize dayatmaya çalışmak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Haber, ihale, bilgi, metre karesi kaç kayme ? Bu mu yani herşey.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

sor bakalım abd ye honolulu adalarından minnacık bi tanesine zilyon$ vercem benim olsun mu de arizona çöllerinde kutup ayılarına zktirtmezlerse seni bende senin gibi şakirt olayım 

hohahha haklı, sesli bir şeikilde güldüm hocam :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

Tabiki bir düşün bakalım alan kişiler herhangi bir durumda adayı sana mı bırakır Yunanistana mı?
    Bir düşün bakalım Yunanistan başkalarının almasına izin verir mi?
    Bir araştır bakalım kıta sahanlığı ne demek?
    Senin olmayan bir yerin üstünde kaç sn uçabilirsin bir bak bakalım? 

----------------------------

valla artık dicek bişi yok adalarda gider,topraklar zaten gidiyo bi kısmı çiftçinin aldıgı kredielrden yabancı bankalara,bi kısmı turist diye tabir ettiğimiz kesimin almasıyla,akarsularda gidiyodu bi ara  vs.. bakalım nekadar zaman sonra satıcak bişi kalmicak.

@gokcan  bu arada yanlış bilgilendirme olmasın.Adaların kıta sahanlığı olmaz.yunanistanında çirkeflik yaptıgı kısım burası adalarımız var demekki suraya kadar ait olan sularda bizim gelemezsiniz diye.yani onlarında amacı adaların kıta sahanlıgını bize dayatmaya çalışmak

Ben ondan bahsettim zaten olay bu ada bizim korumak için oraya kadar açılmamız lazım deyip kıta sahanlığını genişletmek.Oraları Yunanistan alırsa amacına ulaşır.

kalemlik'e

Yabancı sermaye ve girdiler devletin sayılırken adalarda sayılmıyor dememin nedeni ise adalara asker çıkartması yapamıyorsun.Asker çıkartması yapamadığın bir yerin hakkını nasıl düşüreceksin.Ki Yunanistan alırsa zaten uluslar arası platformda her türlü tüm hakkı elinde bulundurur.Saymış olduğum AB üyeliği ve benzeri sınıflandırmalar geniş yelpazede Yunanistan'ın daha kuvvetli olduğunu göstermek için.Montreux ve Lozan anlaşmaları olmasaydı ki yakında onunda iptaline gideriz o adaları bile koruyamıyorduk.Tüm ülkeler Yunanistan'ı haklı gördü

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bence Artık Savaş Çıkmalı.!

Verecek oldugumuz bir canımız var,Bari bu canları düşmanın canını almadan vermeyelim.

Savaş Savaş Savasş.Başka birşey demiyorum.!

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Bence Artık Savaş Çıkmalı.!

Verecek oldugumuz bir canımız var,Bari bu canları düşmanın canını almadan vermeyelim.

Savaş Savaş Savasş.Başka birşey demiyorum.!

g3 le apaçhe avlarsın... neyse en azından öleceğini biliyorsun. :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6314 Toplam Mesaj: 45