Türk Ordusunun Dünya Orduları Arasındaki Sıralamada 6.Ulaştı
-
Türkiye'nin çok önemli ve gizli silahları ayda gömülü duruyormuş.. bir emirle aydan fitili ateşlenip dağıtmak istedğimiz ülkeyi dağıtabileceğiz..
hayaldi yine hayal kalacak..
-
rhodostethia bunu yazdımataramasuko bunu yazdıHashiramaSenju bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıustura bunu yazdı
bu sıralamanın dogru olduguna inanmıyorum türkiyenin gerçek gücü savaş zamanında belli olur ben askerdeyken turkiyenin yerin altında sakladıgı cok saglam silahların oldugu soylentisi vardi :D
hocam benim bi hoca vardı öyle fazla konuşmazdı , adamın ders harici ağzından laf alamazdık. bir ara ders boştu bizim sınıfa gelmişti serbest bıraktı biriyle tartışıyordum Türkiye'nin kendine ait ne silahı var da böyle dayılanıyorsunuz falan diye. Adam geldi yanıma , sen bişey bişey dağlarında gömülü olan silah ve tankları bilmiyor musun? dağın ismini hatırlayamadım ama korozyona karşı korunduğundan falan bahsetti. gerçekliği nedir ben de merak ettim şimdi
niye saklıyormuşuz peki ?
Çünkü malız da ondan, kaç yaşında adamlarsınız hala masallara inanıyorsunuz
edit: yanlış anlaşılmasın sana demedim japon kardeş :)
bu arada ordu yıllardır geriye gidiyor ve sıralamanın bu olduğunu düşünüyorsanız uyumaya devam edin
İç anadolu bölgesinde şehrin merkezinde bomboş dağda tepede asker ndn nöbet tutar sence?
toprak altındaki gizli silahlarımızın yerini belli etmek için mi :) yani o silahın çalınmasını götü boklu er mi engelleyecek?
Uyanın artık beyler fatih zamanındaki toplardan başka tarihte üstün silahımız, teknolojimiz olmadı
-
almanya 13 mü :)
istihbarat, teknoloji, manevra kabiliyeti olmadan ne yapılabilir ki dünyanın sözünü söyleyen ülkeler
ingiltere, almanya, fransa, rusya, hatta iran bile bizden önce.
Türkiye ancak savunma yapar , toprağını vermez ;)
-
Hakkari Komando tugayında askerlik yapan abimden aldığım bilgiye göre çalışır vaziyette 3 tane super kobra helikopteri ve 12-13 tane de cobra helikopteri dışında hava gücümüz yokmuş. 2 tane super cobrada bozuk vaziyette yedek parca bekliyormuş aylardır :D tabi bu bilgi 2 sene önceydi.
diğer helikopterler sadece asker taşımaya yarayan taşıyıcı görevli helikopterlermiş. üstünde dandik bir makineli tüfek dışında bişey yokmuş :)
işin düşündürücü tarafı 3 tarafı denizlerle kaplı olan bi ülkenin bırakın destroyeri felan henuz ticaret filosu bile yok. beyler çok gerideyiz çok.
-
yeniçeriler geri gelse kılıçlarıyla şimdiki askerlerden daha çok iş yaparlar bu masallara kimse inanmasın.
-
Adam ürettigi robotun eline silah verip savas meydanina gondermeye calisiyor ama 9 ncu. Herkesin elbette sakladigi gizli teknolojisi vardir. Bu sadece gorunen.
-
baron_27 bunu yazdı
almanya 13 mü :)
istihbarat, teknoloji, manevra kabiliyeti olmadan ne yapılabilir ki dünyanın sözünü söyleyen ülkeler
ingiltere, almanya, fransa, rusya, hatta iran bile bizden önce.
Türkiye ancak savunma yapar , toprağını vermez ;)
Hocam Almanya'nın galiba 2. Dünya Savaşı'ndan kalma anlaşması var. Ordusunu belli bir sınırın üstüne çıkaramıyor muymuş neymiş.
Yoksa o ekonomiyle, çalışkanlık ve disipinle adamlar 1. olurdu.
Ordunun gücünün önemli olmadıgının en güzel örneği almanyadır bence. Adamlar dünyada söz sahibi.
-
Raaaat raatt uyuyalım ameke..
-
yaşasın daha fazla insan öldürebilecek devletler listesinde 6. sıraya yükselmiş türkiye!
-
Savunma sanayi fuarına bir gidin,
Pakistan'ın , arap ülkelerinin yapıp sattığı ürünlere bir bakın,
bir de bizimkilere bakın..
Türkiye'nin ne yazık ki bu konuda çok geride olduğunu görün.