45 TL’ye ilk üç aya özel ek 30 GB internet, 24 ay ücretsiz Tivibu Go Süper Paket, Muud Premium Üyelik, Türk Telekom WiFi 10GB/20GB, Dijital Depo 2GB ve çok daha fazlası sizlerle.

Türk Telekom Tarife Tavsiyesi
-
valla 40 güne kadar konntratım bitiyor. normalde ararlar diye hiç araştırmadım ama sanırım şuan m. hiz. yogunluktan arayan soran yok. önceliğim türk telekomdan bi tarife tavsiyesi.
750 dk yeterli
sms olmasada olur
net 6 gb yeterli olur.
50 liraya kadar cıkabilirim faturada
tşk
-
Ben de turkcellden taahhüt bitmesini beklemeden pazartesi geçiş yapıcam telekoma.
tarife ben de istiyorum.
sms en az 500, dakika 750 yeter. internet 5 6 gb yeter.
fatura olarak 30 40 civarı düşnüüyorum. evde olduğum içi,n hiç kullanmıyorum gerçi.
daha uygun daha az gbli tarife varsa da olur. faturalı faturasız fark etmez
-
şuan turk telekomun mobil uygulamasına girip benim gibi hat taşıma yaparsan 29 liraya bin dk 8gb internet epeyce de sms veriyor 12 ay taahhüt
ayrıcca tt mobil uygulamasından diğer tarifelere de göz atabilirsiniz mobil uygulamadan yapılan başvuru daha cazip ben internetten baktım benim
başvurmayı düşündüğüm tarife 24 ay taahhüttü mobil app den yaptım aynısı 12 ay çözüldü
yunusdogan tarafından 09/May/20 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Vodafone Uyumlu Genç 7 derim ben. Üstelik devretme özelliği var. WhatsApp sesli ve görüntülü konuşma dahil bedava.
30 liraya 7 GB ve 750 dakika.
-
Türk Telekom Faturasıza Geçtim
Selfy Fırsat 15 Paketi
35 TL
Taahhüt yok . Yıllarca faturalı kullandım. Faturasıza dönüş yaptım. Lazım olduğu kadar para yüklüyorum. Kafam rahat
-
emirhantutgun bunu yazdı
Selfy Fırsat 15 Paketi
35 TL
Taahhüt yok . Yıllarca faturalı kullandım. Faturasıza dönüş yaptım. Lazım olduğu kadar para yüklüyorum. Kafam rahat
6 ay sonra zam gelir. Faturasız paketlere 6 ayda 1 zam geliyor artık.
-
mkyb bunu yazdıemirhantutgun bunu yazdı
Selfy Fırsat 15 Paketi
35 TL
6 ay sonra zam gelir. Faturasız paketlere 6 ayda 1 zam geliyor artık.
bi kullanalım bakalım. Nasılsa taahhüt yok. Değiştiririz olmazsa :)
-
-
mkyb bunu yazdı
Vodafone Uyumlu Genç 7 derim ben. Üstelik devretme özelliği var. WhatsApp sesli ve görüntülü konuşma dahil bedava.
30 liraya 7 GB ve 750 dakika.
buna yaştan geçemiyoz bana da sınırsız görüntülü whatsapp lazım başka tarifede de bu yok,
acaba 26 yaş altı tc atsak sms le falan oluyo mu?
-
Prime Efsane 20 Tarifesi
20 GBİNTERNET1000 DKHER YÖNE1000 SMSHER YÖNE45İlk 12 Ay Taahhütlü Ücretbunu kullanıyorum.tvbu go e kitapta filan hiç ibnelik yapmadan 2 yıl beleş.birsürü ıvır zıvır beleş. kafan rahat eder. 45 lira.tahhüt bitiikten 2 ay sonra tekrar arayıp 47 liraya yenilediler. 3 ay fazladan 15 lira ödüyordum şimdi yenilenince 47 oldu -
Peki şöyle bir soru;
Bu adamlar 20GB interneti nasıl olabiliyorda veriyor. Turkcell abonesiyim ve böyle bi tarifeyi 400-500tl den aşağı alamam.
İnterneti güzel çekmiyor mu? Yavaş mı? Şebeke çekme sorunları mı var? Wi-Fi paylaşımı yapınca kol gibi fatura mı geliyor? Size hiç anlamadığınız şeyler ile eksta ücret mi iteliyorlar???