Turkcell Superonline Burnumdan Getirdi !!!
-
yahu müridler bu adamlarmı mal sıkıntı nerde anlamadım daha önce ttnet vardı. taahhüt bitti diye superonline aldım. ama bir türlü düzene girmedi internet hızı AKK 50 GB toplam download 23 GB ama internet hızı 2 megabit aradım müşteri hizmetlerini 2-3 gün araştırma yaptılar oturduğunuz semt bu hızdan fazlasını desteklemiyor dediler. sanki köyde yaşıyoz amk ki ayrıca ttnet 8 mbite ulaşıyordu neredeye. bi yardım lütfen napmalıyım.
-
hangi tarife link atsana bi
-
takipteyim çünkü benim ttnet in de süresinin dolmasına az kaldı. kafamda türkcelle geçmek vardı ama
-
Uydunet candır gerisi yalandır. Altyapıları her yerde yok fakat ttnet ve superonline 'ı öper.
-
8mbite kadar limitsiz 50 GB Adil Kullanım Kotası
-
Eğer ki fiber yerine superonline adsl almışsan çok normal çünkü adsl yapısını telekom sağlıyor onlara.
-
Mh yi ara hocam,modem değişim taskı açsınlar.En yakın TIM den değiştir modemi,kabloda problem yoksa hız eski haline döner.
-
x neo_brn bunu yazdı
Eğer ki fiber yerine superonline adsl almışsan çok normal çünkü adsl yapısını telekom sağlıyor onlara.
benim superonline adsl yuzunden digiturk ile devam eden bir kavgam var.
Superonline Fiber ise iyi adsl ise boktan. AKK vs. derse kanma. yasal olarak sana 3mbit'in altini veriyorsa itiraz etme hakkin var fakat kullandigin tarife 8mbit'e kadar. 8mbit degil.
Yani eger adamin kanalinda bos alan var ise seni 8mbit'e kadar yukseltir. eger bos kalanli yoksa 1mbit'in altina indirmemek kosulu ile hizini kisabilir.
Cennet mah.sindeki evde bende benzer sorunu ttnet ile yasadim 8mbit'e kadar da 4 mbit ustu gormedim. hatlarimiz yogun dediler. doping adsl ye gectim memnundum. suan beylikdusundeki yeni evimde ttnet kullaniyorum burdada sorun yok.
-
Telefon hattını kontrol et.
Belki hatta gürültü vardır, bu da hızını düşürüyor olabilir..
-
Fiberide aynı bok. 50mbit ama heryere limit koymuşlar. Kafalarına göre portları kapatmışlar. Modemden port açıyorsun ama sadece göstermelik. 50gb upload kotası koymuşlar download yapmasan bile 50gb uploadı geçersen hızın düşüyor.
Amerikadaki servera ping atıyorsun 800ms diyor. Yine türkiye dışındaki serverlardan indirme hızı 300-400kb/s.
Forumlarda herkes bu konudan şikayetci. Tabi sorunsuz olarak kullananlarda var ama ben pek memnun olanı göremedim.Ttnet'in değerini superonlineya geçince analdım ben.
-
Interneti belediyeden almadım superonlinedan aldım, onun için bana çözüm getirin de hocam. sanane oturduğun semtteki altyapıdan, kaldırmıyosa vermeseydiyer o semte.