Türkcellde Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Malsef bir kaç ay önce TürkTelekom ile devam ettim, çok güzel bir kampanya yapmışlar, değerlendirmek isteyenler kaçırmasın.

https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli& 

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam vodafone fiyatları daha iyi turkcelle e göre.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam vodafone fiyatları daha iyi turkcelle e göre.

Vodafone'da allahk orusun. Evin içinde çekmiyor, dışaırda çekmiyor, dünyanın parasını alıyor.

Acı Çekene Saygı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

arkadaşlar her sene ben dediğim taktiği uyguluyorum . Hattım Vodafone şimdi Red tarifesindeyim yaklaşık 7 yıldır. geçen aya kadar tarifem 140 tl idi. 12 aylık taahüdüm bittiği için 400 tl yaptılar bende müşteri hizmetlerini aradım faturasız hatta geçeceğimi  başka oparatöre geçeceğimi söyledim . 7 senedir aynı hikaye eski müşterimizsiniz size kimsenin vermediği teklifleri sunmak isteriz vs. hasılı kelam 400 tl ye çıkardıkları red tarifemi iki ay 160 geriye kalan 10 ay 190 tl olarak güncelledir. ama duyduğuma göre turkcell bu numarayı yemiyor muş. uzun senelerdir bu şekilde hallediyorum

Gladiator tarafından 06/Ara/24 09:45 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Gladiator bunu yazdı

arkadaşlar her sene ben dediğim taktiği uyguluyorum . Hattım Vodafone şimdi Red tarifesindeyim yaklaşık 7 yıldır. geçen aya kadar tarifem 140 tl idi. 12 aylık taahüdüm bittiği için 400 tl yaptılar bende müşteri hizmetlerini aradım faturasız hatta geçeceğimi  başka oparatöre geçeceğimi söyledim . 7 senedir aynı hikaye eski müşterimizsiniz size kimsenin vermediği teklifleri sunmak isteriz vs. hasılı kelam 400 tl ye çıkardıkları red tarifemi iki ay 160 geriye kalan 10 ay 190 tl olarak güncelledir. ama duyduğuma göre turkcell bu numarayı yemiyor muş. uzun senelerdir bu şekilde hallediyorum

hocam 2 gün önce tecrübe ettiğim durum şöyle. türk telekomun mevcut tarife fiyatı 2-3 katına çıkınca vodafone veya turkcell faturasıza geçip tekrar geri gelmek istedim. 4-5 tane bayiye uğradım geçişi yapmadılar, akşamına btk ya şikayet ettim bayi isimlerini vererek edevlet üzerinden, ertesi gün vodafone bayinden aradılar, gelin işleminizi yapalım dediler, dün akşam vodafone faturasıza geçirdim hattı. bugün mesaj geldi 48 saat içinde hattınız aktif edilecektir diye, aktif edildiği gün geri telekoma geçiş yapıcam muhtemelen.

diyeceğim o ki, bu tür durumlarda firmalarla hiç muhatap olmadan direkt btk ya iki satır şikayet yazın, anında işiniz çözülüyor.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

1500 TL cayma ödeyerek turkcelle geçtim. Vodafone pişmanlıktır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

turkcele geçene kolaylık var 50 yıldır turkcell kullanıyorum şu fiyatları bize vermiyorlar. Az kaldı bitiyor taahhüt zaten telekoma geçecem veya netgsm artık neyse uygunu

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Şu bankarlardaki sım kart bloke olayı olmasa her yıl operatör değiştitcem

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Şu bankarlardaki sım kart bloke olayı olmasa her yıl operatör değiştitcem

çoğunda artık bankaya gitmene gerek yok. Direk uygulamasından sim kart bloke işlemlerini yapabiliyorsun artık.

alektamovikmovik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ne oldu laa bunlara birden

1000mbps - 600tl
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/fiberde-1000-mbps-firsat-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

wert tarafından 06/Ara/24 15:49 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Farklı gsm operatörlerinden geçiş için mi geçerli yoksa mevcut Turkcell hattımın taahhüt süresi doluyor kampanyaya dahil olunabiliyor mu?

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 1167 Toplam Mesaj: 16
turkcell