




Turkishost'dan Hizmet Alacaklar Bir Kez Daha Düşünsün
-
bir müşterim için 7 yıl önce hizmet almıştım. her yıl fatura ödemesini gerçekleştirir ve 3-4 ayda bir çalışıyor mu diye bakardım.
ara sıra durup dururken site kapanırdı. desteğe söylerdim ve açarlardı. bu duruma alışmıştım ve sorun etmiyordum.
en son disklerinin bozulduğunu ve scriptlerimin yandığını belirttiler.
7 yılda alınmış bir tek yedekleri olmadığı için kendilerini kutluyorum. bu firmaya güvenipte kendim yedek almamak gibi bi aptallık ettim.dahası için;
bu durumu sosyal platformlar+blog açarak anlatacağımı söyledim. karşılığında aldığım cevap ise "bu durumdan dolayı markamızı kötüleyecek yada karalayacak eylemlerde bulunmanız halinde şirket avukatlarımız bu konuda gerekli işlemleri başlatmak durumunda kalacaktır." oldu. (haklarını yemeyeyim özür niyetine 1 yıllık ücretsiz hosting verelim diyorlar. script olmadıktan sonra sanki 10$lık hostinge ihtiyacım varmış gibi...)
bu cevaptan sonra "hakkınızda yalan söz etmem. yaptığınız hizmetin sonucunu paylaşacağım için dava açsanızda sıkıntı değil uğraşırım" dedim. karşılık olarakta "sizin ile aynı sorunu yaşayan yüzlerce müşterimiz mevcut hiç birinin bu konuyu internette paylaşma gereği duymamasının sebebini düşünmenizi rica ederiz." gibi bi cevap aldım.
-
hocam özellikle r10, wmaraci üyeliğin varsa oralara yaz.
edit:bir de eski yazıları archive.org indexlemişsse oradan da bulabilirsin. ben birçoğunu öyle kurtarmıştım.
mrkps tarafından 02/May/17 15:45 tarihinde düzenlenmiştir -
direkt tazminat davası acıma
edit:konuya tag girerken biraz daha akılcı davran
-
mrkps bunu yazdı
hocam özellikle r10, wmaraci üyeliğin varsa oralara yaz.
edit:bir de eski yazıları archive.org indexlemişsse oradan da bulabilirsin. ben birçoğunu öyle kurtarmıştım.
var hocam oralara da koyacağım. ekran görüntülerini de aldım.
edit: siteyi silverlight ile yazmıştım. malesef index yoktur.
-
yazabileceğin her platforma yaz hocam.
hatta kahvede muhabbet ederken bile anlat dayılara amcalara.
-
X firması dolandırıcıdır diye yazarsan bu ticari itibara zarar verir. ama X firması kötü hizmet sunuyor zira kullanıcısı olarak mağdurum dersen bu ticari itibara zarar vermez. Tamamen kullanılacak kelimelere bağlı.
Firmayla ilgili her yazılana ticari itibara zarar veriyor diye dava açılsaydı sikayetvar.com, ekşi sözlük vs gibi sitelerin kullanıcılarının tamamını mahkemeye vermek lazım.
-
aynısı benim başıma geldi son bir hafta içerisinde. 2 ay uğraştığım bir site vardı ve yedeğini almamıştım siteyi teslim etmek üzereydim. Disklerinde sorun olduğunu dosyaların durduğunu ancak sql lerin olmadığını söylediler. diskte kurtarma çalışmaları yapılıyormuş hala bekliyorum.
Zira bunun yanı sıra burada host verdiğim bir mürit kardeşimize de mahcup oldum dolaylı yoldan mağdur ettim.
edit: aynı host firması değil
sezginari tarafından 02/May/17 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam gerçekten sıkıntı. Hepsi için konuşmuyorum fakat özelliklerinde haftalık yedek yazan host firmalarının çoğu yedek almıyor. Haftalık olmasada 2-3 haftada en kötü ayda 1 alınıp buluta atılmalı.
-
3-4 Sene öncesine kadar ilgili ve kaliteli olan bir firma idi.
Fakat özellikle son 2 senedir tek kelime ile hizmetleri rezalet
Allahtan 2 sene önce farketip guzelnet e geçmişim..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
3-4 Sene öncesine kadar ilgili ve kaliteli olan bir firma idi.
Fakat özellikle son 2 senedir tek kelime ile hizmetleri rezalet
Allahtan 2 sene önce farketip guzelnet e geçmişim..
bende 2-3 belki 4 senedir güzelhost kullanıyorum.
turhost'un faiş fiyatları ve saçma salak yok güncelleme yok bakım çart çurt diye diye günün 3-4 saatinde kapalı olması sebebiyle geçmiştim.
guzelhost çok iyi hakkaten
-
Eleştiriyorsanız da düzgün bir şekilde eleştirin lütfen, küfür etmeyelim...