Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.
-
müslüman müslümanı vururmu vurur işin içinde para varsa a.k koyar
kanka kankayı sikermi kanka sikerrr.:D
-
bir nato ülkesine saldìrì oldugunda tüm nato ülkelerine yaplmì$ sayìlmìyormuydu ak biz yìllardír pkk la mücadele ediyoruz bunlar nerde neden asker filan yollayìp yardm etmiyor tam tersi pkkya destek var pehh bunasl bi i$ya bizim gayemiz amacìmz ne...yine sinirlendimya
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
bir nato ülkesine saldìrì oldugunda tüm nato ülkelerine yaplmì$ sayìlmìyormuydu ak biz yìllardír pkk la mücadele ediyoruz bunlar nerde neden asker filan yollayìp yardm etmiyor tam tersi pkkya destek var pehh bunasl bi i$ya bizim gayemiz amacìmz ne...yine sinirlendimya
-----------------------------dostum sen neden söz ediyorsun ??? NATO Türkiye'ye asker göndersin de Afganistan gibi Irak gibi mi olalım yani ?? Boşversene sen dostum biz böyle iyiyiz üç beş tane adam silah alıp dağa çıktı diye ülkemi yabancılara peşkeş çekemem ben aga, kimse kusura bakmasın. Bu işler kolay değil dostum oldu amk. girsin elin ecnebisi topraklarımda mikini sallaya salaya dolaşsın. Aman haaaa bu hataya düşürmesin Allahım ülkemi...
saygılar... -
-
-
teskere çıkmış. Türk Askeri libya yolundaymış...
yazıklar olsun diyorum.
-
Her işte bir hayır vardır.
-
Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı....
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı....
-----------------------------Bazen büyük parçaları bölmek daha kolaydır.
-
silah ambargosu için oraya gidiyor gemiler halka savaş açmıyor haberi hep çevirtiyorsunuz kaddafinin paralı asker ve silah sağlayamaması için gidiyor