folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

Türkiye Libya‘Ya Savaş Gemileri Gönderiyor. ABD Tarafında Savaşagız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

müslüman müslümanı vururmu vurur işin içinde para varsa a.k koyar

kanka kankayı sikermi kanka sikerrr.:D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bir nato ülkesine saldìrì oldugunda tüm nato ülkelerine yaplmì$ sayìlmìyormuydu ak biz yìllardír pkk la mücadele ediyoruz bunlar nerde neden asker filan yollayìp yardm etmiyor tam tersi pkkya destek var pehh bunasl bi i$ya bizim gayemiz amacìmz ne...yine sinirlendimya

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

be_cool bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir nato ülkesine saldìrì oldugunda tüm nato ülkelerine yaplmì$ sayìlmìyormuydu ak biz yìllardír pkk la mücadele ediyoruz bunlar nerde neden asker filan yollayìp yardm etmiyor tam tersi pkkya destek var pehh bunasl bi i$ya bizim gayemiz amacìmz ne...yine sinirlendimya

dostum sen neden söz ediyorsun ??? NATO Türkiye'ye asker göndersin de Afganistan gibi Irak gibi mi olalım yani ?? Boşversene sen dostum biz böyle iyiyiz üç beş tane adam silah alıp dağa çıktı diye ülkemi yabancılara peşkeş çekemem ben aga, kimse kusura bakmasın. Bu işler kolay değil dostum oldu amk. girsin elin ecnebisi topraklarımda mikini sallaya salaya dolaşsın. Aman haaaa bu hataya düşürmesin Allahım ülkemi...
    saygılar...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

ffdg

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teskere çıkmış. Türk Askeri libya yolundaymış...

yazıklar olsun diyorum.

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Her işte bir hayır vardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı.... 

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

Bence Artık Türkiye Yeni Osmanlıyı Kurmalı.... Türkiye Merkez Olmak Üzere Yakınımızda Ne Kadar Arap Ülkesi Ve Türk Ülkesi Varsa Birleşmeli. Yoksa Bunların Böl Parçala İşlemleri Başarıyla Devam Edecektir.... SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN Avrupa Birliği Denen Gerizekalı Gurubun Peşini Bırakmalı Rahmetli Turgut Özal'ın Yapmaya ÇAlıştığı Asya Birliği Doğu Birliği Gibi Birşeyler Yapmalı.... 

Bazen büyük parçaları bölmek daha kolaydır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

silah ambargosu için oraya gidiyor gemiler halka savaş açmıyor haberi hep çevirtiyorsunuz kaddafinin paralı asker ve silah sağlayamaması için gidiyor

Toplam Hit: 7267 Toplam Mesaj: 50