folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türklerin Soyağacı

Türklerin Soyağacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hey maşallah :| Kurban olim.

Kurulan ilk devlet göktürk sayılıyor yazılı kaynaklara göre.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bazı Türkologlar Türklerin Mu Kıtasına kadar dayandırıyor ve sabit kanıtlar gösteriyorken MÖ 4000 yılından bahsetmek komik geldi bana...Nerde MÖ 250,000 nerde MÖ 4000

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Hö. Göktürk'lerden öncesine ait bulunan bir yazılı kaynak yok ama çin kaynaklarında geçiyor onun için öncekilerde kabul ediliyor diye biliyodum.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Bazı Türkologlar Türklerin Mu Kıtasına kadar dayandırıyor ve sabit kanıtlar gösteriyorken MÖ 4000 yılından bahsetmek komik geldi bana...Nerde MÖ 250,000 nerde MÖ 4000

Saygılar

benmi yanlıs anladım m,ö 250,000 demissin o zaman insanlık varmiydi veya dünya :I

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalyoncumotor
    kalyoncumotor's avatar
    Erkek
    Teşekkürler paylaşımınız için insan baktıkça gururlanıyor doğrusu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    bu Mu kıtası olayını Mustafa Kemal de kabul ediyordu bildiğim kadarıyla,hatta bir kitap yazmıştı galiba yada yazılmıştı bir bileniniz var mı?

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    güzel görsellik olmuş..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:
    bu Mu kıtası olayını Mustafa Kemal de kabul ediyordu bildiğim kadarıyla,hatta bir kitap yazmıştı galiba yada yazılmıştı bir bileniniz var mı?

ingiliz ordusunda görevli araştırmacı James Churchward. Mu hakkında birçok kitap yazmış, en sağlam kaynaktır. Kayıp Kıta Mu kitabını Atatürk o dönem ülkeye getirtip Türkçe çevirisinin yapılmasını istemişti. Farklı baskıları mevcut, Kayıp Kıta Mu nun dışında, Mu Ülkesinin Çocukları nı tavsiye ederim..

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    1905 bunu yazdı:

deja-vu bunu yazdı:

ingiliz ordusunda görevli araştırmacı James Churchward. Mu hakkında birçok kitap yazmış, en sağlam kaynaktır. Kayıp Kıta Mu kitabını Atatürk o dönem ülkeye getirtip Türkçe çevirisinin yapılmasını istemişti. Farklı baskıları mevcut, Kayıp Kıta Mu nun dışında, Mu Ülkesinin Çocukları nı tavsiye ederim..

ergun candanın gizli sırlar öğretisi kitabında detaylıca açıklamış bu konuyu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

zaten orada bir tek Göktürk'ler devlet diğerleri devlet değil (: boy kavim diye geçiyor. 

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
Toplam Hit: 4529 Toplam Mesaj: 12