Türklerin Soyağacı
-
-
Hey maşallah :| Kurban olim.
Kurulan ilk devlet göktürk sayılıyor yazılı kaynaklara göre.
-
Bazı Türkologlar Türklerin Mu Kıtasına kadar dayandırıyor ve sabit kanıtlar gösteriyorken MÖ 4000 yılından bahsetmek komik geldi bana...Nerde MÖ 250,000 nerde MÖ 4000
Saygılar
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hey maşallah :| Kurban olim.
-----------------------------Hö. Göktürk'lerden öncesine ait bulunan bir yazılı kaynak yok ama çin kaynaklarında geçiyor onun için öncekilerde kabul ediliyor diye biliyodum..
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Bazı Türkologlar Türklerin Mu Kıtasına kadar dayandırıyor ve sabit kanıtlar gösteriyorken MÖ 4000 yılından bahsetmek komik geldi bana...Nerde MÖ 250,000 nerde MÖ 4000
Saygılar
-----------------------------
benmi yanlıs anladım m,ö 250,000 demissin o zaman insanlık varmiydi veya dünya :I -
Teşekkürler paylaşımınız için insan baktıkça gururlanıyor doğrusu...
-
bu Mu kıtası olayını Mustafa Kemal de kabul ediyordu bildiğim kadarıyla,hatta bir kitap yazmıştı galiba yada yazılmıştı bir bileniniz var mı?
-
güzel görsellik olmuş..
-
deja-vu bunu yazdı:
bu Mu kıtası olayını Mustafa Kemal de kabul ediyordu bildiğim kadarıyla,hatta bir kitap yazmıştı galiba yada yazılmıştı bir bileniniz var mı?
-----------------------------ingiliz ordusunda görevli araştırmacı James Churchward. Mu hakkında birçok kitap yazmış, en sağlam kaynaktır. Kayıp Kıta Mu kitabını Atatürk o dönem ülkeye getirtip Türkçe çevirisinin yapılmasını istemişti. Farklı baskıları mevcut, Kayıp Kıta Mu nun dışında, Mu Ülkesinin Çocukları nı tavsiye ederim..
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------ingiliz ordusunda görevli araştırmacı James Churchward. Mu hakkında birçok kitap yazmış, en sağlam kaynaktır. Kayıp Kıta Mu kitabını Atatürk o dönem ülkeye getirtip Türkçe çevirisinin yapılmasını istemişti. Farklı baskıları mevcut, Kayıp Kıta Mu nun dışında, Mu Ülkesinin Çocukları nı tavsiye ederim..
ergun candanın gizli sırlar öğretisi kitabında detaylıca açıklamış bu konuyu. -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hey maşallah :| Kurban olim.
-----------------------------zaten orada bir tek Göktürk'ler devlet diğerleri devlet değil (: boy kavim diye geçiyor.