Türknet'in Akk'yı Tamamen Kaldırması
-
Lanet olsaı tahattut. Birde şimdi benim adsl nisanda bitiyor. alo paketi kasımda. adsl bitse bile hattı taşıyamıcam. e alo kampanyayı iptal etsem o kadar aylık / yıllık fatura giricek durduk yere. napcamı şaşırdım fikir virin üstadlar. Nisan 19 da napsam.
-
turkcell gör bunları hala kotalı internet satıyon aq
kota ne ya doldurunca birde pişmiş kelle gibi interneti kapatıyoruz diyor
-
heza bunu yazdızigor bunu yazdı
nerede yazıyor hocam göremedim ben. benim paketim 75mbps e kadar 150 akn li. akn dolunca 24 mbps düşmeliydi.
tolgasen bunu yazdızigor bunu yazdıYok hocam aldığın hızı sabitlediler.
Bugün herkesi telefonla arayıp değişiklik onayı alacaklarmış.
Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek.
Aktif altyapıdan kasıt yapa galiba, onlarda da zaten kota daha yüksekti. ben 75/24 mbps, 150gb akk kullanıyordum. Anladığım kadarıyla artık sabit 35mbpse kadar olacak, 30-32 civarı alırız herhalde.
zigor tarafından 20/Eyl/17 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
HanDSomE bunu yazdı
Lanet olsaı tahattut. Birde şimdi benim adsl nisanda bitiyor. alo paketi kasımda. adsl bitse bile hattı taşıyamıcam. e alo kampanyayı iptal etsem o kadar aylık / yıllık fatura giricek durduk yere. napcamı şaşırdım fikir virin üstadlar. Nisan 19 da napsam.
Benide böyle kafalarınca esir etmişlerdi .
Ben mecburen ttnet kullanmak durumundayım port yok . O yüzden yeni kampanya geçerken iptal bölümüne gittim . Direk söyledim . Bana 1 yıl lık tahüt leri söyleyin ama hem internet He alo aynı anda başlayıp bitsin demiştin öyle yaptırdım .
Ha sen başka servis sağlıcıya geçersen ceza masraflarını karşılar lar ara görüş derim .
-
samaccc bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Benide böyle kafalarınca esir etmişlerdi .
Ben mecburen ttnet kullanmak durumundayım port yok . O yüzden yeni kampanya geçerken iptal bölümüne gittim . Direk söyledim . Bana 1 yıl lık tahüt leri söyleyin ama hem internet He alo aynı anda başlayıp bitsin demiştin öyle yaptırdım .
Ha sen başka servis sağlıcıya geçersen ceza masraflarını karşılar lar ara görüş derim .
şimdi baktım hocam sanırım her ay için 18 tl tazminat ödemek zorunda kalıcam alo paketi için. 17 alığına 18 tl'den 306 tl fatura çıkaracaklar minimum. Artık bu kafalarınca kdv ötv ygs hgs oks diyip birton şey ekleyip 500 tl de çıkabilir.
edit: tahattutsuz adsl paketlerine bakıyorum kazık ötesi. İlla kendini 24 ay bağlayacaksın kendilerine. Artık ya 7 ay daha diğer paket bitene kadar tahattut olmadan düzgün paket bulmam lazım. Ya da 306 lirayı göze alıp çıkmam lazım.
HanDSomE tarafından 20/Eyl/17 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
ilteris bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Ttnet 16 mbit diye aldım, akk sınırını aşmadım henüz 7 mbit ölçüyom.. Nalet gelsin diyorum artık.
3 mbps görünce konfeti falan patlatıyorum ben :D
Deme yahu seninki benimkindendemi kötü.?
-
zigor bunu yazdı
Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek.
Aktif altyapıdan kasıt yapa galiba, onlarda da zaten kota daha yüksekti. ben 75/24 mbps, 150gb akk kullanıyordum. Anladığım kadarıyla artık sabit 35mbpse kadar olacak, 30-32 civarı alırız herhalde.
Aynen öyleymiş hocam. Aktif alt yapıda olmayanları 35e limitsiz AKK ile sabitliyorlarmış.
-
bu bir kampanya değil dimi ? belirli bir süresi yok gördüğüm kadarı ile ? 1 ay sonra başvurmak istiyorum çünkü 16 mbps ye kadar destekliyor inş hepsini görürüm ya.
-
cidden Türkiyenin her yerinde mi kaldırmışlar ? aktif altyapı vs gibi şeyler olmadan değil mi ?
-
Aktif altyapıda olmayanları sabitlemeleri saçma olmuş, ben normalde 82 mbit internet hızı alıyorum (100 mbit diyor ama modeme gelen hız 82), hız düşünce 24mbite düşüyor.
Ben downloadlarımı gece yapmaya ayarlamış durumdayım, sürekli 35 mbit'te sabitleyecekse beni sabitlemesin kotalı olsun benim için daha iyi.