folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türknet'in Akk'yı Tamamen Kaldırması

Türknet'in Akk'yı Tamamen Kaldırması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Lanet olsaı tahattut. Birde şimdi benim adsl nisanda bitiyor. alo paketi kasımda. adsl bitse bile hattı taşıyamıcam. e alo kampanyayı iptal etsem o kadar aylık / yıllık fatura giricek durduk yere. napcamı şaşırdım fikir virin üstadlar. Nisan 19 da napsam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

turkcell gör bunları hala kotalı internet satıyon aq

kota ne ya doldurunca birde pişmiş kelle gibi interneti kapatıyoruz diyor

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    zigor bunu yazdı

nerede yazıyor hocam göremedim ben. benim paketim 75mbps e kadar 150 akn li. akn dolunca 24 mbps düşmeliydi.

tolgasen bunu yazdı
    zigor bunu yazdı

Yok hocam aldığın hızı sabitlediler.

Bugün herkesi telefonla arayıp değişiklik onayı alacaklarmış.

Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek.

Aktif altyapıdan kasıt yapa galiba, onlarda da zaten kota daha yüksekti. ben 75/24 mbps, 150gb akk kullanıyordum. Anladığım kadarıyla artık sabit 35mbpse kadar olacak, 30-32 civarı alırız herhalde. 

zigor tarafından 20/Eyl/17 11:20 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Lanet olsaı tahattut. Birde şimdi benim adsl nisanda bitiyor. alo paketi kasımda. adsl bitse bile hattı taşıyamıcam. e alo kampanyayı iptal etsem o kadar aylık / yıllık fatura giricek durduk yere. napcamı şaşırdım fikir virin üstadlar. Nisan 19 da napsam.

Benide böyle kafalarınca esir etmişlerdi .

Ben mecburen ttnet kullanmak durumundayım port yok  . O yüzden yeni kampanya geçerken iptal bölümüne gittim . Direk söyledim . Bana 1 yıl lık tahüt leri söyleyin ama hem internet He  alo aynı anda başlayıp bitsin demiştin öyle yaptırdım . 

Ha sen başka servis sağlıcıya geçersen ceza masraflarını karşılar lar ara görüş derim .

Minimalist Değilim Tembelim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Benide böyle kafalarınca esir etmişlerdi .

Ben mecburen ttnet kullanmak durumundayım port yok  . O yüzden yeni kampanya geçerken iptal bölümüne gittim . Direk söyledim . Bana 1 yıl lık tahüt leri söyleyin ama hem internet He  alo aynı anda başlayıp bitsin demiştin öyle yaptırdım . 

Ha sen başka servis sağlıcıya geçersen ceza masraflarını karşılar lar ara görüş derim .

şimdi baktım hocam sanırım her ay için 18 tl tazminat ödemek zorunda kalıcam alo paketi için. 17 alığına 18 tl'den 306 tl fatura çıkaracaklar minimum. Artık bu kafalarınca kdv ötv ygs hgs oks diyip birton şey ekleyip 500 tl de çıkabilir.

edit: tahattutsuz adsl paketlerine bakıyorum kazık ötesi. İlla kendini 24 ay bağlayacaksın kendilerine. Artık ya 7 ay daha diğer paket bitene kadar tahattut olmadan düzgün paket bulmam lazım. Ya da 306 lirayı göze alıp çıkmam lazım.

HanDSomE tarafından 20/Eyl/17 11:33 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ttnet 16 mbit diye aldım, akk sınırını aşmadım henüz 7 mbit  ölçüyom.. Nalet gelsin diyorum artık.

3 mbps görünce konfeti falan patlatıyorum ben :D

Deme yahu seninki benimkindendemi kötü.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Aktif altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz 100 Mbps’ye kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda, aktif altyapımız dışında kalan müşterilerimiz de 35 Mbps’e kadar hatlarının desteklediği en yüksek hızda hizmet alabilecek.

Aktif altyapıdan kasıt yapa galiba, onlarda da zaten kota daha yüksekti. ben 75/24 mbps, 150gb akk kullanıyordum. Anladığım kadarıyla artık sabit 35mbpse kadar olacak, 30-32 civarı alırız herhalde. 

Aynen öyleymiş hocam. Aktif alt yapıda olmayanları 35e limitsiz AKK ile sabitliyorlarmış.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

bu bir kampanya değil dimi ? belirli bir süresi yok gördüğüm kadarı ile ? 1 ay sonra başvurmak istiyorum çünkü 16 mbps ye kadar destekliyor inş hepsini görürüm ya.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

cidden Türkiyenin her yerinde mi kaldırmışlar ? aktif altyapı vs gibi şeyler olmadan değil mi ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Aktif altyapıda olmayanları sabitlemeleri saçma olmuş, ben normalde 82 mbit internet hızı alıyorum (100 mbit diyor ama modeme gelen hız 82), hız düşünce 24mbite düşüyor.

Ben downloadlarımı gece yapmaya ayarlamış durumdayım, sürekli 35 mbit'te sabitleyecekse beni sabitlemesin kotalı olsun benim için daha iyi.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
Toplam Hit: 15986 Toplam Mesaj: 120
internet akk limitsiz kotasız tahhutsuz turknet