Twitter, Reddit Vb Sitelerine Yapılan Ddos Saldırıları Adına
-
Ne düşünüyorsunuz?
Kim niye yapıyor olabilir? Kimin yaptığı da belli değil. Ruslar olabilir mi?
Hala da devam ediyor twitterda ki sorunlar.
Twitter, Reddit, Spotify, PSN Gibi Bir Çok Siteye DDOS Yüzünden Erişim Zorluğu Yaşanıyor!
Dünya genelinde birçok popüler siteye yapılan DDOS atağı yüzünden erişim sorunları ortaya çıktı!
Birçok sitenin güvenlik durumu yüksek olsa da ortaya çıkan büyük bir DDOS atağı sebebiyle Twitter, Reddit, Spotify ve Playstation Network gibi birçok servis ve internet sitesinde erişim sıkıntıları baş gösterdi.
Toplamda dikkat çeken 33 sitenin etkilendiği DDOS atağının neden ve nasıl olduğu şu anda bilinmiyor. Özellikle Amerikan sitelerine yapıldığı görülen bu saldırının detayları ise ilerleyen saatlerde ortaya çıkacak gibi. Ancak ülkemizden etkilenen herhangi bir site şimdilik görünmüyor.
Aşağıda, bu DDOS saldırısından etkilenen siteleri görebilrsiniz;
Twitter, Reddit, Spotify, Shopify, The Verge, PayPal, CNN, Playstation Network, Yammer, Starbucks, Yammer, Storify, Okta, Esty, Box, Wix, Squarespace, Zoho, Github, iHeart, HBONow, Cleveland, Big Cartel, Wired, People, Urban Dictionary, Basecamp, ActBlue, Zendesk, Intercom, Twillo, Pinterest, Imgur ve Grubhub.
coLin tarafından 21/Eki/16 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
gayet rahat giriyorum şuanda
-
KaptaN bunu yazdı
hocam siteye giriliyor. Fotoğraflar filan gözükmüyor. Site stabil çalışmıyor. Twitter durum adına bilgilendirme tweeti de attı.
-
coLin bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
hocam siteye giriliyor. Fotoğraflar filan gözükmüyor. Site stabil çalışmıyor. Twitter durum adına bilgilendirme tweeti de attı.
ala bende herşey normal neyse hayırlısı bu saldırıyı yapan kaka kişileri kınıyorum.
-
Az önce twittera girdim CSS yüklenmemiş gibi davrandı imageler yok falan.
Google DNS varmış kaldırdım girdi.
-
Görseller bende de yok DNS'siz ve DNS'li denedim
-
whatsappta da aynı sorun var ruslar yapıyor halen devam ediyor
-
-
Dyn dns'ye saldırı varmış.
-
Beyler whatsapp dan foto gönderemiyorum..sorun yaşayan Var mi.
-
Bahsedilen siteleri tek tek denedim Türk Telekom ve Yandex Dns ile çatır çatır açıyorum.