U. S. Polo İle Lacoste Arasında Sadece Marka Farkı Mı Var?
-
Arkadaşlar u. s. polo'da 50 - 60 liraya aldığım t shirt lacoste'da 150 - 200 liraya alınıyor. aralarında ne tür fark var? sadece logo için mi para ödeniyor. yoksa almaya değer mi?
-
malı yani kumaşı aynıysa markaya para ödüyosun demek
-
Komşumuzun üstünde hafif rengi solmuş Lacoste tişört gördüm dandik galiba rengi solmuş dedim. Yok babamın tişörtüydü şimdi ben giyiyorum dedi düşün yani.
Timsah 🐊 sırf logo değil.
-
timsah farkı var hacı:D
şimdik bana göre lacoste un ürünler daha kaliteli yada bana öyle denk geldi hep because 6-8yıldır giydiğim thsirtlerim var hala ilk günkü gibi solma vs yok takılıyorum öyle lakin polodan aldıklarımda hep bişeyler oluyor soluyor, deliniyor. hatta enson 2yıl önce fln polodan sweet aldıydım 2.yıkamada boyası aktı amk 120lira verdiğim şeyi köyde çalısırken giyiyorum artık cünüplükmü bende bilemiyorumda gidipte kolay kolay birşey almıyorum polodan, buda böyle bir anım:Dhe aklıma gelmişken de ucuza lacoste fln almak istersen de şöyle bir site var yılda 2kere açılıyor baya güzel indirimi oluyor
ugur0 tarafından 20/Nis/16 22:25 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.sanalcadir.com/ yaklaşık 133gün sonra açılacak tekrar, açılınca bakabilirsin, güzel şeyler oluyor kalırsa beden^^ -
çoğu üründe markaya para ödersin zaten, 200 liraya satılan tişörtün de 20 liraya satılan tişörtün de kumaş maliyeti aynı oluyo :)
edit: oluyo demiyim de olabiliyo diyim, kar oranları cidden dudak uçuklatıyo
hsyN tarafından 20/Nis/16 22:23 tarihinde düzenlenmiştir -
U.s. polo türk malıdır. Türkiyede uretilmektedir. Bence çöptür. Polo Ralph Lauren ile karıştırmayın.
U.S. Polo ile lacoste kıyaslanamaz bile bence
-
hsyN bunu yazdı
çoğu üründe markaya para ödersin zaten, 200 liraya satılan tişörtün de 20 liraya satılan tişörtün de kumaş maliyeti aynı oluyo :)
edit: oluyo demiyim de olabiliyo diyim, kar oranları cidden dudak uçuklatıyo
Peki o zaman 20 liraya alınan t-shirt uygun yıkama kosullarında 1-2 ay kullanımdan sonra kuması salıyor , rengi akıyor , sararıp büzülüyor
200 liralık , aldıgın gün ki gibi sadece biraz solarak senelerce giyebiliyorsun
Kumas aynı ise , kullanma süreleri neden farklı ?
Sadece meraktan sordum 200 liraya hayatımda t-shirt giymedim :D
-
Anladığım kadarıyla Lacoste bayağa bir kaliteli ürünler üretiyor sadece marka farkı yok o zaman Ankara için uygun fiyata lacoste bulabileceğim bir yer önerir misiniz?
-
Bitarafta klasik üretim bandı diğer tarafta koca bi AR-GE yatırımı. Adamlar en iyi en performanslı dikiş tekniği nedir en kaliteli boyayı Nasıl üretir Nasıl işleriz vs derdinde. Biri 10 lira öteki 100 lira. Tercih sizin. Verdiğiniz para yalnızca marka ya da etiket olmuyor bunu yakinen gözlemledim.
-
5 liralık tişörtlerden 10 tane alıp 1 yazı geçirirsin;
100 liralık 1 tişörtle 5 yazı geçirirsin.
ucuz alacak kadar zengin değilim demiş adam ama günümüzde sözü biraz değiştirip ucuz ya da çok pahalı alacak kadar zengin değilim. diyorum.
gözgöre göre kazıklanmamak lazım. lacoste dan alacağım şey klasiklerdir. absürd pahalı model almam.
polodan sadece beyaz ve buzmavisi gömlek alırdım ama 2 yıldır ondan da vazgeçtim. 5 6 yıkamada skiliyo. eskiden daha kaliteliydi.
-
polonun amk waikikiden bile dandik kumaşları ama kesimleri çok güzel orası ayrı
edit: lacoste öyle atla deve değil hocam bildiğin çaput işte :)
ayrıca zaten alsan bile çakma sanacaklardır ama aylık gelirin 6-7 bindir o zaman ver bir tshorte 300 tl
mataramasuko tarafından 20/Nis/16 23:12 tarihinde düzenlenmiştir