Uçağa Kedi İle Binmek
-
-
arayıp firmaya sorman daha mantıklı değil mi?
-
https://www.turkishairlines.com/tr-fr/bilgi-edin/evcil-hayvanlarla-yolculuk/index.html
-
Hocam bende sokakta yavru kedi buldum gözünde iltihap var hayvanı yakalayamıyorum
yemeğine falan ne karıştırsam uyutabilirim yada bayıltabilirim ?
yazık hayvan kör olacak elimden birşey gelmşiyor
-
Twitter bunu yazdı
Hocam bende sokakta yavru kedi buldum gözünde iltihap var hayvanı yakalayamıyorum
yemeğine falan ne karıştırsam uyutabilirim yada bayıltabilirim ?
yazık hayvan kör olacak elimden birşey gelmşiyor
Tavuk cigeri al bi parca at uzaktan yedikten sonra bi parca daha elinde sallandir gelir muhtemelen onune birak yerken ensesinden yakala sonra goz damlasi yap, ben gecen iyilestirdim birini boyle ama sabah aksam yapman lazim kapali yerde tutma sansin varsa iyi olur
-
Aşı kağıdı falan soruyorlar ama onlar olmadan da bence sokarsın, sen yinedr bir firmanı ara sor. Bir de çok yavruları almıyorlar.
-
köpeğin cinsi
kilosu
koyduğun kafesin kalıpları en boy genişlik (zaten bu genelde standart)
aşı karnesi(bunu boarding sırasında kontrol ediyorlar)
bunlarla istediğin havayoluna başvuru yabilirsin.
her uçuşta kabine 1 evcil hayvan sokulabilir
her havayolunda farklı tarife isteniyor onuda kontuarda söylüyorlar
-
-
apartmanın bahçesinde doğup,bir iki senedir yaşayan kediler aniden kayboldular,rahatları da gayet yerindeydi.Bu Kediler ne yapıyorlar hiç bilmiyorum.Başka bir kediyle tanışıp başka mahallelerde yeni bir hayat mı kuruyorlar ? Yoksa gezmeye çıktıktan sonra kayıp mı oldular geri dönemediler ? Ama kayıp oldular desem hepsi mi kayıp oldu ? Misal bir kedi var baya baya yaşlı,yılların tecrübesi bu Sarman arkadaş senelerdir aynı mekanda,acaba bu bu kedi mi kovdu diğerlerini...
-
Janitschar bunu yazdı
apartmanın bahçesinde doğup,bir iki senedir yaşayan kediler aniden kayboldular,rahatları da gayet yerindeydi.Bu Kediler ne yapıyorlar hiç bilmiyorum.Başka bir kediyle tanışıp başka mahallelerde yeni bir hayat mı kuruyorlar ? Yoksa gezmeye çıktıktan sonra kayıp mı oldular geri dönemediler ? Ama kayıp oldular desem hepsi mi kayıp oldu ? Misal bir kedi var baya baya yaşlı,yılların tecrübesi bu Sarman arkadaş senelerdir aynı mekanda,acaba bu bu kedi mi kovdu diğerlerini...
Bi yasli sarmanda benim muhitte var mamalara ortak olduklari icin diger kedilere saldirdigini goruyorum bazen ama beni gorunce cok uysal hic renk vermiyo, bi kac kediyi kovdu diger sokaklara bazen kovdugu kediler eve gelirken denk gelip pesime takiliyolar mamalarini yiyip tekrar gidiyolar
Hepsi birden kaybolduysa ortak yedikleri biseyden zehirlenip olmus olabilirler hocam
-
Tnrsk bunu yazdıJanitschar bunu yazdı
Bi yasli sarmanda benim muhitte var mamalara ortak olduklari icin diger kedilere saldirdigini goruyorum bazen ama beni gorunce cok uysal hic renk vermiyo, bi kac kediyi kovdu diger sokaklara bazen kovdugu kediler eve gelirken denk gelip pesime takiliyolar mamalarini yiyip tekrar gidiyolar
Hepsi birden kaybolduysa ortak yedikleri biseyden zehirlenip olmus olabilirler hocam
zehirlenme olasılıkları düşük çünkü site sakinlerince yemekleri en class şekilde servis edilirdi,yeniden düşününce kedilerin sahiplenilmiş olabilecekleri aklıma geldi,çünkü kediler gayet güzel,akıllı ve bakımlıydı...Komşular kedileri gerektiğinde veterinere götürür soğuk kış günlerinde evlerinde misafir etmekten çekinmezlerdi.