Uçağın İçinde Yaralandım THY
-
zeybekustasi bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
THY Özel hastaneye verdiğim 40 tl ücreti ödemeyi kabul etti.
Tabi dünya kadar şart şurt ile:
"...bu aksaklıktan dolayı gerek Türk Hava Yolları’ndan gerekse de Türk Hava Yolları’nın sigortacısından herhangi bir alacağımızın kalmadığını ve böylece Türk Hava Yolları A.O.’yu, Türk Hava Yolları A.O.’nun memurlarını, yöneticilerini, çalışanlarını, temsilcilerini, vekillerini, haleflerini ve gerekse de sigortacısını kesin ve gayrikabili rücu olarak ibra eylediğimizi kabul ve beyan ederim."
Tazminat almadan bırakma 40 TL ne aq? Ben senin yerinde olsam uğraştırırım
Uçağın içinde tutanak tutuldu.
Aslında olması gereken,
Konturda geçişe izin veren.
Uçağa girerken insanlara karşılayan
ve tabiki buna neden olan yolcu.
Hepsi hesap vermeli ama burası Türkiye nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum. Bu belgeyi imzalayıp yolladığımda yazıldığı gibi hiç bir hak talep edemem.
Keza o an ölüyordum ben.
THY de rüzgar esiyor uçak başka havaalanına iniyor bütün haber sitelerinde olay oluyor.
Bu çok daha büyük bir olay canımdan oluyordum.
Hacı abi Thy olayı doğrulamış bunu sana atarak zaten, Sen bir avukata danış adamlar zaten sen tazminat talep edeme diye imzalatıyorlar o belgeyi. Hukuki destek almadan imzalama bence git bi sor soruştur.
-
dikkat et hocam kendine. insan hayatı pamuk ipliğine bağlı. yarın başımıza ne geleceğini bilemiyoruz..
geçen bindiğimde ulan acaba bunlardan birisi başıma düşer mi diye düşünmüştüm uçakta.. bundan sonra daha dikkatli olurum bizede ders olsun :)
Not: Bildiğim kadarıyla THY den emin değilim ama borajet de falan 10kg nun üstünü almıyorlar uçak içerisine. Onu bilen bir avukat olur vb. birine danışabilirsin. Yasal sınır ne kadar diye. Tabi THY nin önerdiği 40 lirayı alıp, sözlemesini imzalamadıysan.
BerkayCit tarafından 07/Haz/16 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Pek bununla uğraşacak zamanım yok.
Ben o olaydan sonra 4-5 kere daha thy ile istanbula gittim gene kimsenin valizlere baktığı yok.
Pilot dahil herkes ilgilendi o gün adam epey özür diledi kalsın gerek yok.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ben o olaydan sonra 4-5 kere daha thy ile istanbula gittim gene kimsenin valizlere baktığı yok.
O zaman niye uraştırıyosun insanları mubarek.
-
AyTurk bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
O zaman niye uraştırıyosun insanları mubarek.
Para verdim hocam boşu boşuna.
Paramı almak istedim o kadar.
Tazminata filan gerek yok diyorum.