Ücreti Karşılığında Logo Yaptırabileceğim Mürit Aranıyor :)
-
twitter hesabım için kapak ve logo yaptıracağım arkadaşlar. çok photoshoptan falan anlamam ücretini verelim 5 dk da hazırlatalım istedim varsa bir arkadaş gece gece :)
-
Bende instagram icin yaptiracagim giphy e yuklenecek varsa parayla yapan bana ulassin.
-
@SaviorAngel konuya lütfen
-
drexler bunu yazdı
twitter hesabım için kapak ve logo yaptıracağım arkadaşlar. çok photoshoptan falan anlamam ücretini verelim 5 dk da hazırlatalım istedim varsa bir arkadaş gece gece :)
Nasıl bir şey düşünüyorsun hocam
-
@blackhorror
-
pm'den yazdım hocam
-
5 dk hazırlatalım ifadesi nedense bende depresyona sebep oluyor. Kelimenin başındaki ücret karşılığında ifadesinin hiçbir önemi kalmıyor :/
-
MhmdAlmz bunu yazdı
5 dk hazırlatalım ifadesi nedense bende depresyona sebep oluyor. Kelimenin başındaki ücret karşılığında ifadesinin hiçbir önemi kalmıyor :/
5dkda hazırlayabilecek olan geçmişteki bilgi birikimini kullanarak yapabilecektir anlamında 5 dk.
Senin webuygulamasi mobil uygulama vs yazılım işinee.bir günde hazırlaman gibi
-
@SaviorAngel yapar bu işi. Forumda dolanıp loga yaptığını söyleyen ama iş yapamayanlara düşme hocam. Gereksiz zaman kaybı ve polemiğe girmezsin. Referanslı olsun. Özelden kullanıcıyi yazacam.
-
wordros bunu yazdı
@SaviorAngel yapar bu işi. Forumda dolanıp loga yaptığını söyleyen ama iş yapamayanlara düşme hocam. Gereksiz zaman kaybı ve polemiğe girmezsin. Referanslı olsun. Özelden kullanıcıyi yazacam.
vallaha banada bir pm atsında bende 1 tane yaptırayım
-
kimsenin ekmeğine taş koymaya üstü kapalı konuşmaya gerek yok. istenilenin dışında 2. bir işi ücretsiz olarak yapmak da bu işin ahmaklığıdır.