Ucuz Araba(Mercedes) Alınırmı?
-
merhaba
http://www.sahibinden.com/mercedes-benz?price_max=5000
şunlardan bitane alsam çok sorun çıkarırmı bana? neyine dikkat etmem gerek, nerelere baktırabilirim ? kullanan öneren varmı?
-
mercedes ten iyi anlayan ustan olcak götürcen baktırıcan, ufukta arıza gözüküyo mu ustam diye.. bu yaştaki arabalarda zaten boya var mı yok mu önemli değil illa ki vardır :D taklalı ağır kazalı olmasın yeter, bide motoruna adam gibi bakıcak biri lazım, aldıktan 10 gün sonra motora masraf yapmaya başlarsan bi manası yok sonuçta :d
-
bende hep şahine binmektense böyle birşey düşünmüşümdür ama fiyatlarının ucuz olması beni hep korkutmuştur
çok yakıtklarını biliyorum ama onun dışında neden alınmaz diye bir cevap beklemiyo değilim
-
curuksuz kazasızsa senı bı bu kadar daha goturur ama lpg sart bunlara yada bu kasaların 300d lerı varyada 350 dlerı turbosuzdur ama turbolu gıbı gıder kullanmadan bu dedıgımı anlmazsın :)
-
rüyamda eski bi arabam vardı, mustang e benziyodu, sol arka kapıyı açıp kapatınca motor çalışıyodu falan eğlenceli bişeydi
-
Lpg'li kullanacaksan bakımlarına çok dikkat edeceksin.
-
Hocam az önce konuştuk şirkette, bizim bi tanıdık merco 190'la otobanda otobüsün altına girmiş 140 km hızla,
ne oldu dediğimde, motor yerindeydi kaput tampon yoktu sadece emniyet kemeri takmadıgım için alnıma cam geldi dedi ,
özet: eski bi merco olmasına ragmen adı yeter hocam, başka bi arabayla o kazayı yapsan pertsin. -
Devlet Bahçeliyi ara sor:D
-
Hocam bunu alınca bi parça lazım olsa bulmak zor olur diye düşünüyorum.Bide küçük bir ilde yaşıyosan hepten zor olur.Ardahanda yaşıyorum paliom var kışın arka tampon kırıldı.2 ay tampon bekledim tamponsuz 2 ay dolandım ortalıkta :D
-
öncelikle kesinlikle dizel alıcam, (benzinli arabamı olur amnk ? :P )
parça konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü mercedes piyasada çok bulunan bir araba, yan sanayisi çıkması vs bi şekilde bulunur diye düşünüyorum
araba konusunda hiç tanıdığım yok , alınca nerelere gösterebilirim ? dikkat etmem gereken nokta varmı ? yada tahribatta arabadan anlayan varsa "bak şu ilandaki araba güzel, gidelim bakalım beraber" derseniz de olur
-
x freudSusHaksizsin bunu yazdı
öncelikle kesinlikle dizel alıcam, (benzinli arabamı olur amnk ? :P )
parça konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü mercedes piyasada çok bulunan bir araba, yan sanayisi çıkması vs bi şekilde bulunur diye düşünüyorum
araba konusunda hiç tanıdığım yok , alınca nerelere gösterebilirim ? dikkat etmem gereken nokta varmı ? yada tahribatta arabadan anlayan varsa "bak şu ilandaki araba güzel, gidelim bakalım beraber" derseniz de olur
Yaş kaç bilmiyorum ama gidip beraber gidip bakabiliriz.Tanıdığım usta vs var.Boya vs baktırırız.