folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Öğrenci Sitesi

Üniversite Öğrenci Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

Chat, tavla felan değil de hocaların ve derslerin hepsiyle ilgili yorumları bulup hocaların ne yapbileceğini takip ettiğimiz bir site var itüde.

www.teknikforum.com

bi de ekşisözlük çakması www.itukampus.com var. üyelerden isteyenlere sırayla radyo yayını yaptırıyo bu site. ders notlarını paylaşıyo. her öğrencinin kendi adına sayfası var. yıllık gibi yorumlar yazılıyo.

ikisine de göz at istersen belki fikir verecek bişeyler vardır.

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    ölme eşşeem ölmee.. :D kanka kaç senede bu kadar geniş bişeyi yapmayı düşünüyon.. (bide aklına gelenler, aklına gelmeyenlerde cabası.. :D)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

muhder bunu yazdı:
    -----------------------------

bilgisayarla ilintili olan ve üniversiteye ısınan her gencin bir dönem giriştiği bir olaydır öğrencileri toplaştırma çabası

velakin genelde bu çabalar kurulan sitenin hit toplayamaması ile birlikte yerini hüzüne bırakır

açılan forumlar, hadi tanışalım-kaynaşalım başlıklarıyla ivmelendirme-gaz verme eğilimiyle desteklense de

bir süre sonra "ne forumu ne sitesi ulan" diyerek site terk-i diyar edilir

umuyorum ki sizde durum bu olmaz

gaz vermeden de sitenizde kurmaya çalıştığınız ağa balıklar takılır

edit: toplaştırma çabası kesinlikle yuvarlaklaştırma manasıyla kullanılmamış olup herhangi bir yasal hükümlülük kabul edinilmez

hocam ben daha önce bunun daha basitini lisede yaptım şehirdeki liseli kızlara sor hepsi beni tanıyor:D 

felaket bir şekilde gelişti site sonra gerek idarenin baskıları gerek adli vakaalar gerekse öss mevzusu ayağına kapamak zorunda kaldım yoksa kimse tutamazdı beni:)

bunuda tutturacağıma eminim.Çevrem geniş kolum uzun çok şükür.Kısa zamanda bir şekle girer.

@ZaGaNoS

hocam verdiğin örnekler güzel ama benim projeme uymuyor.itü gibi bir üniversitede okusam yaparım böyle birşey ama bizim okulda tutmaz bu olay:D 

CEO bunu yazdı:
    ölme eşşeem ölmee.. :D kanka kaç senede bu kadar geniş bişeyi yapmayı düşünüyon.. (bide aklına gelenler, aklına gelmeyenlerde cabası.. :D)
     :D sıçarken aklıma geldi hepsi.p  1 hafta güneş yüzü görmeden çalışsam bitiririm bu işi her şeyiyle.:) aklıma gelmeyenler var tabiiki onlarıda sen söyle:d

@corvuscorax

socialengine kullanmayı düşünüyorum şu an için.yada discuz un echome die bi zımbırtısı var oda güzel ancak çince:E onu trleştirebilirsem onu kullanacağım ajax olayını fln çok seviyorum ondan..

pm atıyorum haberleşelim beyin fırtınası yapalım bilgilerimizi paylaşalım:p birlikte açak çapraz link değişimi berdel fln yaparız üyeler arasında:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

hocam bir arkadaşlık scripti piyasada cıkla var. ben hangisini kullanmamı önerirsiniz onu araştırıyorum.

okey batak tavla olayıda piyasada var. beni zorlayan kısmı görüntülü chat olayını üyelerin üyelikleri ile kullanabilmesi.bunu nasıl entegre ederim birbirine hiç olmadı bi codere verir yaptırırım ama.bir örnek olsa keşke önümde:D

örnek istion illa çekicen tabi scripti hemen demi çakal:D

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

ahanda hoca sana videolu chat scriptinin adını buldum

Video Voice Chat Sistems Php & Asp

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

not paylaşımı en önemlisi bu.

sınav dönemi öğrenciler not peşinde koşarken gogle da arma yaptıklarında bu not sitede görebilirlerse siteye kesinlikle üye olurlar 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

@corvuscorax

socialengine kullanmayı düşünüyorum şu an için.yada discuz un echome die bi zımbırtısı var oda güzel ancak çince:E onu trleştirebilirsem onu kullanacağım ajax olayını fln çok seviyorum ondan..

pm atıyorum haberleşelim beyin fırtınası yapalım bilgilerimizi paylaşalım:p birlikte açak çapraz link değişimi berdel fln yaparız üyeler arasında:D 

berdele yokum bizim okulun kızları cok beyne sahip olmuyor ve tikky oluyor sevmezsiniz :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

network scripti için social engine kullanacağım oyun için kahveemix ayaradım.kameralı chat için düzgün birşey bulamadım herhalde eschat kullanacağım:s

türünün ilk örneği olacak bu nedenle eksiklikleri vede sorunları olacaktır muhakkak ama onlarda zamanla giderilir.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 1796 Toplam Mesaj: 19