Üniversite Öğrenci Sitesi
-
Chat, tavla felan değil de hocaların ve derslerin hepsiyle ilgili yorumları bulup hocaların ne yapbileceğini takip ettiğimiz bir site var itüde.
www.teknikforum.com
bi de ekşisözlük çakması www.itukampus.com var. üyelerden isteyenlere sırayla radyo yayını yaptırıyo bu site. ders notlarını paylaşıyo. her öğrencinin kendi adına sayfası var. yıllık gibi yorumlar yazılıyo.
ikisine de göz at istersen belki fikir verecek bişeyler vardır.
-
ölme eşşeem ölmee.. :D kanka kaç senede bu kadar geniş bişeyi yapmayı düşünüyon.. (bide aklına gelenler, aklına gelmeyenlerde cabası.. :D)
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------bilgisayarla ilintili olan ve üniversiteye ısınan her gencin bir dönem giriştiği bir olaydır öğrencileri toplaştırma çabası
velakin genelde bu çabalar kurulan sitenin hit toplayamaması ile birlikte yerini hüzüne bırakır
açılan forumlar, hadi tanışalım-kaynaşalım başlıklarıyla ivmelendirme-gaz verme eğilimiyle desteklense de
bir süre sonra "ne forumu ne sitesi ulan" diyerek site terk-i diyar edilir
umuyorum ki sizde durum bu olmaz
gaz vermeden de sitenizde kurmaya çalıştığınız ağa balıklar takılır
edit: toplaştırma çabası kesinlikle yuvarlaklaştırma manasıyla kullanılmamış olup herhangi bir yasal hükümlülük kabul edinilmez
-----------------------------hocam ben daha önce bunun daha basitini lisede yaptım şehirdeki liseli kızlara sor hepsi beni tanıyor:D
felaket bir şekilde gelişti site sonra gerek idarenin baskıları gerek adli vakaalar gerekse öss mevzusu ayağına kapamak zorunda kaldım yoksa kimse tutamazdı beni:)
bunuda tutturacağıma eminim.Çevrem geniş kolum uzun çok şükür.Kısa zamanda bir şekle girer.
@ZaGaNoS
hocam verdiğin örnekler güzel ama benim projeme uymuyor.itü gibi bir üniversitede okusam yaparım böyle birşey ama bizim okulda tutmaz bu olay:D
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
ölme eşşeem ölmee.. :D kanka kaç senede bu kadar geniş bişeyi yapmayı düşünüyon.. (bide aklına gelenler, aklına gelmeyenlerde cabası.. :D)
-----------------------------
:D sıçarken aklıma geldi hepsi.p 1 hafta güneş yüzü görmeden çalışsam bitiririm bu işi her şeyiyle.:) aklıma gelmeyenler var tabiiki onlarıda sen söyle:d@corvuscorax
socialengine kullanmayı düşünüyorum şu an için.yada discuz un echome die bi zımbırtısı var oda güzel ancak çince:E onu trleştirebilirsem onu kullanacağım ajax olayını fln çok seviyorum ondan..
pm atıyorum haberleşelim beyin fırtınası yapalım bilgilerimizi paylaşalım:p birlikte açak çapraz link değişimi berdel fln yaparız üyeler arasında:D
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hocam bir arkadaşlık scripti piyasada cıkla var. ben hangisini kullanmamı önerirsiniz onu araştırıyorum.
okey batak tavla olayıda piyasada var. beni zorlayan kısmı görüntülü chat olayını üyelerin üyelikleri ile kullanabilmesi.bunu nasıl entegre ederim birbirine hiç olmadı bi codere verir yaptırırım ama.bir örnek olsa keşke önümde:D
-----------------------------örnek istion illa çekicen tabi scripti hemen demi çakal:D
-
ahanda hoca sana videolu chat scriptinin adını buldum
Video Voice Chat Sistems Php & Asp
-
not paylaşımı en önemlisi bu.
sınav dönemi öğrenciler not peşinde koşarken gogle da arma yaptıklarında bu not sitede görebilirlerse siteye kesinlikle üye olurlar
-
@corvuscorax
socialengine kullanmayı düşünüyorum şu an için.yada discuz un echome die bi zımbırtısı var oda güzel ancak çince:E onu trleştirebilirsem onu kullanacağım ajax olayını fln çok seviyorum ondan..
pm atıyorum haberleşelim beyin fırtınası yapalım bilgilerimizi paylaşalım:p birlikte açak çapraz link değişimi berdel fln yaparız üyeler arasında:D
-----------------------------berdele yokum bizim okulun kızları cok beyne sahip olmuyor ve tikky oluyor sevmezsiniz :)
-
network scripti için social engine kullanacağım oyun için kahveemix ayaradım.kameralı chat için düzgün birşey bulamadım herhalde eschat kullanacağım:s
türünün ilk örneği olacak bu nedenle eksiklikleri vede sorunları olacaktır muhakkak ama onlarda zamanla giderilir.