Üniversite Ögrencileri Arkadaşlar (DPU)
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
TrKomando89 bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
albayrak_89 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş bende Dpü merkez kampuste okuyorum 3 verinin toplamı 540 tl tutuyo yarın yatırıcam.Sokucak delik arıyorlar ilk donem 240 tl kıtab parası aldılar kıtablara elımızi sürmedik
Kirve benim işletme II sınıf I. dönem kitaplarım hala o ambalajında seneye isteyene 1/3 fiyatına satabilirim-----------------------------
okulun verdiği kitapları kitapçım da 1er tl ye satıyolardı da kitapçım kapandı :) seçmeli ders seççeksen, yatır o parayı, sabah da 8.30 da kalkıp seç dersi bro kontenjan kalmaz mazallah. senede 2 kere yaşıyom o heyecanı. 15 dk da doluyo kimi seçmeliler
Dayı ben bütün kayıtlarımı gidip öğretim üyesine yaptırıyorum. Lavuk zaten yarım milyar kitliyor, kendisi de 2,5 milyar maaş alıyor. Arta kalan 32 TL ise ÖSvYD sandığına ;)ÖSvYD: Öğrenciyi Sevindirme ve Yaşatma Derneği
-----------------------------yada pub Ç a voodoo ya filan :)
-
ugur0 bunu yazdı:
hacilar uzaktan kaydi gecin sistemede giremiceksin notlara bakmaya fln dpu iste ayak ustu zikio bizi yine(= bnmde toplam 202lira tutuo smsle(=
Üstad ben sana Tarih kıtabları lazım olursa makul fiyata satabılırım içinde osmanlıca farca lugatda var -
off dpu. bilecik iibf de 4 yıl okudum. kafamı şaapiyim :)
-
DPU öğrencilerini sağlam zikiyo kitap parası ayağına bizde allahtan öyle bi sorun yok :D