Üniversite Topluluğu İçin Ücretli Logo (İstek)
-
Arkadaşlar malesef fazla parasal durum yok maksimum 50 tl inanılmaz birşey çıkarsa eğer 100 lira limitimiz var güzel çalışma olsun istiyoruz
topluluk Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde
İsim: Akademi Kamu Yönetimi ve Araştırma Topluluğu (KAYAT)
web adresi: http://kayat.gazi.edu.tr/
logo renk olarak maviye yatkın olsun istiyoruz içerisinde kullanılacak figür için aklımızda bişey yok yardımlarınızı bekliyorum
-
Öğrencilik hayatınızda başarılar sizlere ;)
-
@Ekinoks, güzel olmuş hocam eline sağlık, çok beğendim ben :) ancak alttaki bar ile renk tonu fark, biraz sırıtıyor ama logo güzel
unbalanced tarafından 31/May/13 03:05 tarihinde düzenlenmiştir -
yarın ki finalden sonra unutmazsam ben de çalışıyım üzerinde biraz kardeşim
-
x unbalanced bunu yazdı
@Ekinoks, güzel olmuş hocam eline sağlık, çok beğendim ben :) ancak alttaki bar ile renk tonu fark, biraz sırıtıyor ama logo güzel
Hocam amacım öğrenci arkadaşlara biraz destek ki bu hususta AALOGO ve photoshop yardımı dokundu
Ücret talebi için değil herkes öğrencilik yapmıştır mutlaka sıkıntıları biliyoruz
-
x Ekinoks bunu yazdıx unbalanced bunu yazdı
Hocam amacım öğrenci arkadaşlara biraz destek ki bu hususta AALOGO ve photoshop yardımı dokundu
Ücret talebi için değil herkes öğrencilik yapmıştır mutlaka sıkıntıları biliyoruz
düşüncelerin ve çalışman için sağolasın hocam eline sağlık bunu sunacam arkadaşlara geri dönüş yapan arkadaşlarada teşekkür ederim halada aramaktayız çalışmalarınızı bekliyoruz
-
güncel
-
yukarıdaki logo bildiğiniz tasolara benzemiş mk :D
-
laf yapacağına bir logo yapsan yardımcı olsan neresi tasoya benziyor çocukluğunda mı kaldın sen mürid
-
x yalnizturk bunu yazdı
Arkadaşlar malesef fazla parasal durum yok maksimum 50 tl inanılmaz birşey çıkarsa eğer 100 lira limitimiz var güzel çalışma olsun istiyoruz
logo renk olarak maviye yatkın olsun istiyoruz içerisinde kullanılacak figür için aklımızda bişey yok yardımlarınızı bekliyorum
aga logoya fırsatım olduğunda bakacağımda
site bir topluluk bir nevi bir kurum sitesinden çok kişisel blog sitesine benziyor
anasayfadaki 500x500 kişisel fotoğraflar olmamış bence
hatta
yukarıda kendi fotoğraflarınız
altta projeler onun altında tanıtım videosu biraz garip geğilmi
tanıtım videosunun en başta olması gerekir
sonra projeler
sonra ufak bir biz kimiz sayfası daha edipli ve ustruplu olur bence
böyle baktığımda sitede hissettiğim şey
sizin kendi reklamınız ve kişisel ego tatmininden başka bir şey değil gibi geliyor :|
-
x wert bunu yazdıx yalnizturk bunu yazdı
aga logoya fırsatım olduğunda bakacağımda
site bir topluluk bir nevi bir kurum sitesinden çok kişisel blog sitesine benziyor
anasayfadaki 500x500 kişisel fotoğraflar olmamış bence
hatta
yukarıda kendi fotoğraflarınız
altta projeler onun altında tanıtım videosu biraz garip geğilmi
tanıtım videosunun en başta olması gerekir
sonra projeler
sonra ufak bir biz kimiz sayfası daha edipli ve ustruplu olur bence
böyle baktığımda sitede hissettiğim şey
sizin kendi reklamınız ve kişisel ego tatmininden başka bir şey değil gibi geliyor :|
herkesin kendi görüşü sitenin formatını rektör yardımcısı belirledi bunun dışına çıkamıyoruz dönem bittiğinden seneye yeni bir yönetim oluşturuluacak ondan üstüne düşmedil resimler konusunda haklısın vakit darlığından uğraşamadım