Üniversite Yurt Ve Burs Başvuruları Başladı
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:
Bu bölümde Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum'a tıkladım ben. Şimdi Burs gelmezse öğrenim, burs ve öğrenim gelmezse katkı kredisimi gelecek bana? Yani sadece 1 inin gelme ihtimali var dimi ?
Ben şimdi Burs gelmezse kredi kesin almak istiyorum. Bu katkıyı yazdım diye bi sorun olurmu ? Varmıdır bilen.
-----------------------------
katkı kredisi genelde her isteyene çıkar.. Burs zor çıkar.. Kredininde çıkacağı kesin bişi değil herkese çıkmıyo.. -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:
Bu bölümde Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum'a tıkladım ben. Şimdi Burs gelmezse öğrenim, burs ve öğrenim gelmezse katkı kredisimi gelecek bana? Yani sadece 1 inin gelme ihtimali var dimi ?
Ben şimdi Burs gelmezse kredi kesin almak istiyorum. Bu katkıyı yazdım diye bi sorun olurmu ? Varmıdır bilen.
katkı kredisi genelde her isteyene çıkar.. Burs zor çıkar.. Kredininde çıkacağı kesin bişi değil herkese çıkmıyo..
Anlatamadım sanırsam. Mesela ben 2 krediyi aynı anda alabilirmiyim ? Katkı kredisi ve normal kredi ? 2sini birlikte alamazsam 1 i için başvurayım katkıyı kaldırayım.
Toplam Hit: 3616 Toplam Mesaj: 23