folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversite Yurt Ve Burs Başvuruları Başladı

Üniversite Yurt Ve Burs Başvuruları Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:

Bu bölümde Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum'a tıkladım ben. Şimdi Burs gelmezse öğrenim, burs ve öğrenim gelmezse katkı kredisimi gelecek bana? Yani sadece 1 inin gelme ihtimali var dimi ?

Ben şimdi Burs gelmezse kredi kesin almak istiyorum. Bu katkıyı yazdım diye bi sorun olurmu ? Varmıdır bilen.

katkı kredisi genelde her isteyene çıkar.. Burs zor çıkar.. Kredininde çıkacağı kesin bişi değil herkese çıkmıyo..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

14.Öğrenim,Burs,Katkı İstek:

Bu bölümde Burs,Öğrenim ve Katkı Kredisi istiyorum'a tıkladım ben. Şimdi Burs gelmezse öğrenim, burs ve öğrenim gelmezse katkı kredisimi gelecek bana? Yani sadece 1 inin gelme ihtimali var dimi ?

Ben şimdi Burs gelmezse kredi kesin almak istiyorum. Bu katkıyı yazdım diye bi sorun olurmu ? Varmıdır bilen.

katkı kredisi genelde her isteyene çıkar.. Burs zor çıkar.. Kredininde çıkacağı kesin bişi değil herkese çıkmıyo..

Anlatamadım sanırsam. Mesela ben 2 krediyi aynı anda alabilirmiyim ? Katkı kredisi ve normal kredi ? 2sini birlikte alamazsam 1 i için başvurayım katkıyı kaldırayım.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 3616 Toplam Mesaj: 23