folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Unmineable İle Nasıl Daha Çok Madencilik Yapabilirm?

Unmineable İle Nasıl Daha Çok Madencilik Yapabilirm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar eski bilgisyarım: Monster abra a7 v6.3 : https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v6-3/

teknik özellikler:

6. nesil Intel® Core™ i7 6700HQ 4-Cores ve NVIDIA Geforce GTX 960M

16 gb ram DDR3 1600MHz

128gb samsung evo ssd

bilgisayarda GPU kazımı yapmanın mümkünatı yok. CPU kazım ile günde 1 tl kazabiliyorum:) elektrik sıkıntım olmayan bir yerdeyim. bu kenarda sürekli kripto bassın istiyorum usdt basmayacağım çünkü çok az bastığı için fırlama ihtimali olan coinler seçmeye çalışıyorum.

Günlük ortalama 1600h kazım yapıyor:) bunu hiç yoksa stabile yakın 2000h 2500h olsa iyi olur.

sizce neler yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.

unmineableyi bilmeyenler için bir mürid arkadaşımız anlatmış onun linkini vereyim: https://www.tahribat.com/forum/amatorler-icin-mining---evde-nasil-dolar-basilir-250332

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Mining yapacağın yer çalıştığın şirket ise hiç mining ile uğraşma müdürün yanına git, ya bana ayda 100 dolar zam yaparsınız ya da mining yaparak size kitlediğimden daha az elektrik parasını kendim kazanırım de. Senin oradan kazarak kazanacağın miktar elektrik faturasına denk yada altında olacaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

elektrik sıkıntım olmayan yerdeyim derken iş yeri falan mı yoksa umuma acık bi alanmı bilgisayar senin fakat ailene elektrik faturası kitlemicek isen laptobu nerde calıstırcaksın mesela sürekli acık kalcağını ön görürsek farklı bi mekanda nasıl bi cozum bulucaksn bu onemli bi konu sanırım.

Evrim içi mürit..laugh is live..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

pcyi sat, bi ekran kartı al. günde 2/3 dolar falan bıraksın. ne kasıyon anlamadım.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    csabanci bunu yazdı

elektrik sıkıntım olmayan yerdeyim derken iş yeri falan mı yoksa umuma acık bi alanmı bilgisayar senin fakat ailene elektrik faturası kitlemicek isen laptobu nerde calıstırcaksın mesela sürekli acık kalcağını ön görürsek farklı bi mekanda nasıl bi cozum bulucaksn bu onemli bi konu sanırım.

Öğrenci yurdundayım amma şey ettiniz patrondan 😅 zam alma taktikleri filan. Aga bi de nasıl 1600den 2000e yükseltirim onu diyin ya

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

pcyi sat, bi ekran kartı al. günde 2/3 dolar falan bıraksın. ne kasıyon anlamadım.

Bu bilgisayarı satarsam hangi ekran kartını alıp yapabilirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    yustang bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Bu bilgisayarı satarsam hangi ekran kartını alıp yapabilirim

hacı o aleti 4-5 arasına koyup 4 e satsan

bin liraya ikinci el anakart + cpu + psu falan alırsın. (bunların önemi yok olabildiğince ucuza yapıştır)

eline 3 kalsa.

3 bine ekran kartlarına bak sahibinden

bulduğun kartların ne kadar getirdiğine bak burdan : https://www.nicehash.com/profitability-calculator/nvidia-gtx-1660

ona göre seç bişey

laptopla mining yaparsan laptopun ölebilir yüksek ihtimal. zaten monster sikko alet

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar eski bilgisyarım: Monster abra a7 v6.3 : https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v6-3/

teknik özellikler:

6. nesil Intel® Core™ i7 6700HQ 4-Cores ve NVIDIA Geforce GTX 960M

16 gb ram DDR3 1600MHz

128gb samsung evo ssd

bilgisayarda GPU kazımı yapmanın mümkünatı yok. CPU kazım ile günde 1 tl kazabiliyorum:) elektrik sıkıntım olmayan bir yerdeyim. bu kenarda sürekli kripto bassın istiyorum usdt basmayacağım çünkü çok az bastığı için fırlama ihtimali olan coinler seçmeye çalışıyorum.

Günlük ortalama 1600h kazım yapıyor:) bunu hiç yoksa stabile yakın 2000h 2500h olsa iyi olur.

sizce neler yapmalıyım. şimdiden teşekkürler.

unmineableyi bilmeyenler için bir mürid arkadaşımız anlatmış onun linkini vereyim: https://www.tahribat.com/forum/amatorler-icin-mining---evde-nasil-dolar-basilir-250332

Bir mürid kardeşimiz ciddi bir şekilde cevaplayabilir mi? yazılımsal olarak neler yapabilirim.LÜTFEN

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

kazma la cpu'yla mining mi yapılır

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

kazma la cpu'yla mining mi yapılır

GPU said addicted:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Erkek

google dan cloud makina alsak 300 dolarlık bişey veriyordu beleşe onunla mining yaptırabilir miyiz?

bi akıllı sen misin demeyin :D

neverland tarafından 17/Ağu/21 13:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
Toplam Hit: 1959 Toplam Mesaj: 15
cpu unmineable mining