folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Uydu Hack‘ Lenebilirmi ?

Uydu Hack‘ Lenebilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

antivir-US sanayi demiş robinsonda fotoğraf diyince aklıma " ulan bu cihazda kaç megapixel camera vardır?" sorusu geldi ardından pek fena fikir değil diye düşündüm...

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

uzunca yazmıştım ama gelmemiş operadan. Türksatta çalışan biri olarak söylüyorum hacklemek herzaman mümkündür. açık bi devre sonuçta. komut göndereceğin ekipman biraz pahalı. bunu normal çalıştırıp ayrıca kırmak ayrı bir maharet ister.

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böylesi var :)

http://www.youtube.com/watch?v=vd7UVue_Mws

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacklenirmi bilmiyorum fakat uydular dünyadan çok uzakta değiller. teleskopla görülebilenleri var.

bence lazerle ısıtılarak indirilebilirler, nerdeyse vakumlu bir ortamda oldukları için soğutma uzayda en büyük problemdir, ısıyı iletecekleri bişey yoktur etraflarında

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

geçen ay tnt de hayatın şifrelerinde uydudan kasadaki bi kart vasıtasıyla beleş hızlı internete girebiliniyor diye tartışıyorlardı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

edit yazdıklarım yarım gidiyor düzenleme yapmazsam. ayrıca operanın ...

şeyhimin dediği alçak yörünge uydularıdır. tam turu 1 günden az bir sürede tamamlarlar örneğin amerikanın GPS uyduları. 

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

ethernet girişli riciverlerde veya ethernet girişi olmayanda, uydudan cihaza dosya yüklüyor.yazılım atıyorsun.peki bunlar nasıl dosya yolluyor uydudan. uydudan cihazla baglantı kuran adam cihazdan seni bile gorebilir ilerde.

örnek:

HIREMCO TitanX HD Gold

Güncel Yazılım Kullanım Kılavuzu Sorular Yorumlar Loader Editör
    Resimler

• HD Uydu Alıcısı
    • Ethernet Bağlantısı
    • Media Player
    • Uydudan ve Internetten Güncelleme
    • HDMI (Tüm kanalları dijital ses ve görüntü kalitesinde izleme olanağı)

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

uydu hacklenebilir yeterli donanımın olduktan sonra ancak.

fakat netür bi saldırıdan bahsediyorsun mesela tv yayınlarına erişmek için broadcast satalite link kullanarak yayın yapılan transponderin  şifrelerini bulduktan sonra 10 15 saniye yayın yapabilirsin yada bi canlı yayın aracını kaçırıp denemelere başlayabilirsin.

yada bi tafics alıp türksat 2a ya baglanıp dünyaynın her yerini arayıp abi ben uydu hackledim diye telefon açabilirsin.

yada bir adet uydu modem alıp uydu internet hizmeti veren serverlara baglanıp kullanıcıların hesaplarını ele geçirebilirsin.

bunlar uzak ihtimal donanım ları temin etmen biraz para gerektirir.

uydunun mantıgı bir veriyi yer yüzündeki bir noktadan başka noktalara aktarma hizmeti saglamak yani uyduyu hacklemek yerine uyduya veriyi gönderen noktakarı hacklersen zaten uyduyu hacklemiş olursun umarım başarılı olursun.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

daha kolayı var öcelikle tbt olarak makinacı var ve uydu bilimcilerini kaçırırız sonra onalra bir tane uzay mekiği yaptırırız ona biner gideriz uzaya o cihazla bizimkinin yerleri değiştiririz alıp geliriz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

daha kolayı var öcelikle tbt olarak makinacı var ve uydu bilimcilerini kaçırırız sonra onalra bir tane uzay mekiği yaptırırız ona biner gideriz uzaya o cihazla bizimkinin yerleri değiştiririz alıp geliriz

-----------------------------
    Oldu, yarin halledin de o zaman biraz ismimiz duyulsun :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 13282 Toplam Mesaj: 60