folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Hk. (Askerlik İçin)

Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Hk. (Askerlik İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

askere gidecek arkadaslara tek tavsiyem burdaki insanların kasları zayıf insanlar

gitmeden önce hiç yoktan 3-4 ay fitnes yapın öyle gidin neden diye soracaksanız sakatlanma riskiniz azalır

ben boynumu sakatladım ama ben uzun dönem ve komando alayında yaptım ondan siz gitmezsiniz komandoya ama yinede ham gitmeyin

do_som tarafından 12/Tem/17 12:00 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ocr1991
    ocr1991's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

Arkadaşlar Selam,

2 Şubat 2018 tarihine dek tecilim bulunuyor. Bayağıdır yüksek lisans yapmak istiyordum ama süreyi sonuna kadar kullanayım diye hiç bir yere başvurmadım.

Bilgisayar mühendisliği mezunuyum ortalamam 2,15 lerde. ALES den geçtiğimiz dönem 62 almıştım.

Yüksek lisans a başlayarak bu süreyi uzatmak istiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı Uzaktan öğretim olmasını istiyorum. Uzaktan öğretim ücretleri üniversiteden üniversiteye göre değişmekte sanırım. 4-5 binlerden başlayıp 9 binlere kadar çıkmakta. Mezun olduğum vakıf üniversitesinde yüksek lisans için hali hazırda %50 indirimim mevcut. Bu indirimle birlikte oradaki yüksek lisans programları ücreti de hemen hemen 9 bin tl'ye denk geliyor. Fakat bu programlar uzaktan öğretim değil.

Öncelikli olarak devlet üniversiteleri, bilişim veya yönetimle ilgili programlar ve öğrenim tipi olarak uzaktan öğretim olmasını istiyorum.  

Ayrıca askerlik ertlemenin başka bir yöntemi yok bildiğim kadarıyla :)

Bu konu hakkında bilgi sahibi olan müritlerin aydınlatmasını bekliyorum.

Teşekkürler.

nisantasi universitesi tezssiz yl arastir kosulsuz sinavsiz sartsiz surtsuz alior die biliyorum ve totalde 3bin tl :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    ocr1991 bunu yazdı
    By_HC bunu yazdı

Arkadaşlar Selam,

2 Şubat 2018 tarihine dek tecilim bulunuyor. Bayağıdır yüksek lisans yapmak istiyordum ama süreyi sonuna kadar kullanayım diye hiç bir yere başvurmadım.

Bilgisayar mühendisliği mezunuyum ortalamam 2,15 lerde. ALES den geçtiğimiz dönem 62 almıştım.

Yüksek lisans a başlayarak bu süreyi uzatmak istiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı Uzaktan öğretim olmasını istiyorum. Uzaktan öğretim ücretleri üniversiteden üniversiteye göre değişmekte sanırım. 4-5 binlerden başlayıp 9 binlere kadar çıkmakta. Mezun olduğum vakıf üniversitesinde yüksek lisans için hali hazırda %50 indirimim mevcut. Bu indirimle birlikte oradaki yüksek lisans programları ücreti de hemen hemen 9 bin tl'ye denk geliyor. Fakat bu programlar uzaktan öğretim değil.

Öncelikli olarak devlet üniversiteleri, bilişim veya yönetimle ilgili programlar ve öğrenim tipi olarak uzaktan öğretim olmasını istiyorum.  

Ayrıca askerlik ertlemenin başka bir yöntemi yok bildiğim kadarıyla :)

Bu konu hakkında bilgi sahibi olan müritlerin aydınlatmasını bekliyorum.

Teşekkürler.

nisantasi universitesi tezssiz yl arastir kosulsuz sinavsiz sartsiz surtsuz alior die biliyorum ve totalde 3bin tl :)

Hocam şayet 3 bin tl ise harika :) Ağzından bal damlıyor var ya :)

HC
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek

Hocam bir arkadaş için soruyorum da uzaktan eğitim nasıl devam zorunluluğu yok mu parayı yatır kaydı yap yeter  mi ve tezssin yapmayı düşünüyor ales falan gerek yok mu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

kimse yazmamış şaşırdım, ahmet yesevi üniversitesi var kazakistan'da 3000 lira dönemlik. başvuruları eylül'e kadar devam ediyor.

edit: http://turtep.edu.tr/

g2k tarafından 13/Tem/17 03:29 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Ahmet Yesevi Üniversitesi dönemlik 3 bin tamamı 9 bin lira yapıyor hocam. 

HC
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

mersin üni 1600 dü dönemi geçen sene

YalnızAdam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3m0
    m3m0's avatar
    Erkek

Beyler aynı olayı zamanında ben de yaşadım. 2013-2014 yıllarında Mersin üni. de tezsiz yüksek lisans yaptım ve toplamda 3 dönem sürdü. Dönemlik 1400 tl gibi bir ücret ödemiştim.

Ales şartı felan istemiyorlar. Sadece lisans diploma ortalaması ile sıralama yapıyorlar ve kontenjan dahilinde kabul ediyorlar.

Dersler online olarak işleniyor ve katılım zorunluluğu yoktu. Zaten dersler kayıt ediliyor ve ne zaman istersen girip izleyebiliyorsun.

Vizeler online olarak yapılıyor. Vize için belli tarih veriliyor. O tarihler arasında sisteme girip sınavınızı yapıyorsunuz.

Finaller için üniversiteye gitmeniz gerekiyor. Kimseyi madur etmemek için hafta sonuna denk getiriyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

biz küçükken askere gitmek bir erkeğin cidden boyun borcuydu. ülke ne hale geldi. haksızsınız demiyorum. askerlik kesinlikle sivil birey için gereksiz diye düşünüyorum. ancak toplumdaki değişime el değmeden de geçemeyeceğim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    m3m0 bunu yazdı

Beyler aynı olayı zamanında ben de yaşadım. 2013-2014 yıllarında Mersin üni. de tezsiz yüksek lisans yaptım ve toplamda 3 dönem sürdü. Dönemlik 1400 tl gibi bir ücret ödemiştim.

Ales şartı felan istemiyorlar. Sadece lisans diploma ortalaması ile sıralama yapıyorlar ve kontenjan dahilinde kabul ediyorlar.

Dersler online olarak işleniyor ve katılım zorunluluğu yoktu. Zaten dersler kayıt ediliyor ve ne zaman istersen girip izleyebiliyorsun.

Vizeler online olarak yapılıyor. Vize için belli tarih veriliyor. O tarihler arasında sisteme girip sınavınızı yapıyorsunuz.

Finaller için üniversiteye gitmeniz gerekiyor. Kimseyi madur etmemek için hafta sonuna denk getiriyorlar.

başvuruları devam ediyor mu hala? ve direk online halledebiliyor muyuz oraya gitmeden başvuru ve kabul kısmını?

Toplam Hit: 4801 Toplam Mesaj: 24
uzaktan yüksek lisans askerlik erteleme