Uzaylıların Dünyaya Gelip Yardım Edeceği Saçmalığı
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------yassun bunu yazdı:
-----------------------------
peki abi bunlara din nası gelmiş . islamı yaşamaları gerekiyo eger varlarsa. kıbleleri nere kabeye nası dönüyolar. deli saçması bence uzaylı .
-----------------------------Dinazorların dini varmıydı ? :) yada cem yılmazın Da dediği gibi ilkel kabilelerin :)
hayvanların dini yoktur hacı onlar direk ibadet ederler fakat onlar düşünemezler. ne anlarsan artık . -
umut.. birilerinin gelip bizi kurtarmasını bekliyoruz. umutlar bitince bunlardan medet umuyıruz baska bişey değil
-
edit: resim cıkmadı :|
-
apokontek bunu yazdı:
Uzaylıya hangi akla hizmetle inanıyorsunuz ya :)
Tobe Estagfirullah ...
-----------------------------sen hangi akla hizmete inanmıyosun?
-
Beyler din olayını konuya karıştırmadan gitsek iyi olurdur :)
-
Abi gelmek zorundalarmı bu adamlar.
Yıllardır 3-5 ayda bir filmin birinde uzaylılar geliyor, 2 ayda bir boktan bi görüntüde gökyüzünde ışık olan video çıkıyor, tarlada garip şekiller falan filan..
Ben tüm bu evrenin sadece insanlar için varolduğuna inanıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=kJoMDq4AyLc
O ufolardan biriside bu alettir heralde..
-
olayı çok genel bir fizik mantığı ile bir kez daha düşünelim. yaşayan bir sürü canlı var . en akıllısı insan olduğu için hepsini kullanıyor ve kontrol altına alabiliyor. at eşek inek güvercin ,bakteri vs. ne varsa ..
şimdi ise diyeceğim şu mantığı iyi düşünün. uzaylıda aynı bizim gibi ( insan olmadığını yada benzeri bir varlık sayarsak ) yaşadığı yeri kontrol edebilen bir varlık olması gerekir. insan olsa bizden bir farkı olmaz . işer mıçar eşleşir yer .işgalci olur. gıcık olur. olay şimdi başka tür varlık ama mecburen insana benzemesi gerekir diye düşünmek durumundaysak '' bi insanı en güzel biçimde yarattık '' ayetini nazarı itibara alınması gerekir bu nedenle bizden üstün yok.
fizik açısından değerlendirirsek, bizim yaşadığımız gördüğümü herşey kızıl ve mor arası renkler . başkası yokmu elbette var ama göremiyoruz. uzaylı var diyelim. ölçüleri neden bize göre olsun? belki bir bakteri büyüklüğünde belkide bina boyunda. bence abd liler uzaylı fobisini kafalara kazırken bildiğimiz kullandığımız ölçüleri belirterek kullanıyorlar . mantıksız değilmi?
-
kim bizi neyden kurtarıyor? insanı insandan kurtaracak şey nedir
-
god bunu yazdı:
kim bizi neyden kurtarıyor? insanı insandan kurtaracak şey nedir
insani insandan kurtaracak sey yine insandir. ama insani baska bir türden kurtaracak sey insan olamadigi icin mudahale edilecek. derin bir anlam iceriyor biliyorum, ama eger dunyayi yonetenlerin kan baglarini arastirirsaniz insandan nekadar uzak olduklarini gororsunuz... -
Allah Kur'an da iki cinsten bahsetmektedir.
İnsanlar ve Cinler.
---------------------------------------------------