Uzun Zamandır Siteye Girmeyen Üyelerin Üyelikleri
-
Üyeler bölümüne bakarken birşey farkettim. Birçok insan 2002 - 2004'den beri siteye login olmamış. Bu üyelikleri silerseniz database vs. rahatlamaz mı?
-
ya adamın bu sitede üyeliği olduğu aklına gelipte girmeye kalkar giremezse =O) ben olsam küfür ederim
-
ben daha önce aynısını hiç cvplanmamış 3-4 senelik konular için sölemiştim ama compü'den "işin gücün yok onları mı karıştırıon" şeklinde bi tepki aldım :D
cvbımı yazmamıştım burdan kendisine sesleniyim; artık aktif konular kesmio siteyle sevişiorum o arada gördüm o konuları :)
edit:cosmic bari burda karşıma çıkma :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------edit:cosmic bari burda karşıma çıkma :D
-----------------------------
cehennemin dibine gitsen gelirim ne dion sen kaçış yok =O)
-
Mümkün olduğunu sanmıyorum manuelmi temizlememizi istersin otomatikmi :P
-
ben bi ara reneye sormu$tum tahribatta üyelik silinmesi diye bi$ey yok ister gelir ister gelmez demi$ti hatırladıgıma göre..
-
Zaten düzenli siliniyor , o eski üyelerin hepsi siteye yazı yazmış / hikayelere katkısı olmuş vs kişiler , siteye bir yazıda bulunmuş birisinide silmek felsefemize terstir sonuç oalrak db yıllardır durmaktadır bir nevi arşivdir
-
kalsın be kime ne zararı var
-
ilgilenen vardır sen kafanı yorma :=)
-
bırakta ne zaman geleceklerıne onlar karar versınler ... bencede bunu dusuneneler vardır
-
ole dusunme arkadasım belki o uyeler bilgisayardan mahrum biryerde bulunuyor olabilir 2 sene boyunce tbt ye giremedigimi biliyorum mesala askerlik :))
Toplam Hit: 3227 Toplam Mesaj: 16