Var Mı Hayatında Bole Scratch Show Dinleyen Sago İşte
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------+rep vercektimde bu rene rep'ide kaldırmış aksilik işte
ahmet kaya bunu tükürüğüyle bogarla sago'da kimmiş :D yapıştırsın bi mahur beste :(
-----------------------------
he valla; -
Sago RAPin en kalın ansiklopedisi
Aç sayfalarını karıştır
bellki adabına ustura cellat
Sagoyla taşşak olmaz evlatEn iyi rapper, prodüktör, dj, buggy ci. Velhasıl Rapin oğlu piskopat herif Yağız Delikanlı
-
bu rap yeni mi çıktı nerden geldi ben ahemt kayayı bilirim çok kral adamdır belki bireaz puştlugu olmuştur ama şarkıları ve sözleri nicelerini anlatmaya yeter... =)
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------bu rap yeni mi çıktı nerden geldi ben ahemt kayayı bilirim çok kral adamdır belki bireaz puştlugu olmuştur ama şarkıları ve sözleri nicelerini anlatmaya yeter... =)
-----------------------------Şiirbazın Sopası Elinde : Abra Kadabra
1001 Çeşit lirik oyunları üstadı Sagopa gibi söz müzik yazan canlı görmedim !
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Şiirbazın Sopası Elinde : Abra Kadabra
1001 Çeşit lirik oyunları üstadı Sagopa gibi söz müzik yazan canlı görmedim !
-----------------------------Bir Thrash Metal lirikleri okurmusun gözünü seviyim ;)
-
walla night onu bunu bilmemde sen bi sahneye sagopayı bide ahemt kayaı yan yana koyarsan söz ve müzik konusunda yanlış olur biri rap( ne zaman nasıl çıktı bilmiyorum :S) diğeri Özgün müziğin Kurucularından...
Sene 1985 Acılara tutuyonuyoruz,
Sene 2007 Değişen bi bok yok :S
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------walla night onu bunu bilmemde sen bi sahneye sagopayı bide ahemt kayaı yan yana koyarsan söz ve müzik konusunda yanlış olur biri rap( ne zaman nasıl çıktı bilmiyorum :S) diğeri Özgün müziğin Kurucularından...
Sene 1985 Acılara tutuyonuyoruz,
Sene 2007 Değişen bi bok yok :S
-----------------------------kus içindeki 85 sendromunu 98 de uyandı Pesimistin bu Kara Tohumu
-
ne dion olm sen Night-7 :D Kus mus ne ayaksın sen :D olm hiç briniz yokken o adam wardı sahnelerde...
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------
ne dion olm sen Night-7 :D Kus mus ne ayaksın sen :D olm hiç briniz yokken o adam wardı sahnelerde...
-----------------------------:) onlar şakı sözü...
kimse yokken o adam vardı ama o adam orrrospu evladı, şerefsiz, soysuz pç -
bırak O adam o.evladı olsun Ruhu Yeter bize =) Polemiğe girmey gerek yok, O Adamı Anlıyan Anlar..i konun a.koymayalıgım daha fazla.. (: