folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Varmı Böyle Şerefsizlik?

Varmı Böyle Şerefsizlik?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Yaw herşeyi anladımda evin elektriğini suyunu niye daireyi tuttuğunda adamın üstüne yapmadınız bende daha önçe aynı sorunları yaşadım adam evi tutaçaksa elektrik saatini su saatini üstüne alıçak sonra gelip oturçak ödemezse keyfi bilir kaçar giderse nereye giderse gitsin o borç onla birlikte gider ..

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Ülkemizde herkes karşındakini insani duygularını sömürme peşinde bırak insanlık sende kalsın hoca.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hoca bi daha cıkma karşısına bence,

zira her karşılaştığınızda kafadan 200 lira giriyor yaptığım hesaba göre :D

Şaka bi yana alışmış kudurmuştan beterdir hoca,

sende türklük sıkıntısı var :))))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaw herşeyi anladımda evin elektriğini suyunu niye daireyi tuttuğunda adamın üstüne yapmadınız bende daha önçe aynı sorunları yaşadım adam evi tutaçaksa elektrik saatini su saatini üstüne alıçak sonra gelip oturçak ödemezse keyfi bilir kaçar giderse nereye giderse gitsin o borç onla birlikte gider ..

masraflı olur yani hem kiracı için hem ev sahibi için. kiracı taşındıktan sonra onları tekrar evin sahibine yapması lazım sanırsam?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sene 2007-2008

Garanti Bankasından 6.000 tl kredi çektim, acil vermem gereken borç vardı,

Neyse 1 hafta - 10 gün sonra elime sıcak para geçti, dedim bari kredi borcunu kapatayım, 6.000-6.100 tl var yanımda,

Bankaya gitmeden 1.000 tl bir yere yatırdım, ama unuttumm onu tamamen, neyse gittim bankaya, mit'e dedim kredi borcumu kapatıcam, ne kadar yatırmam gerekiyor, bana " 6.070 " tl dedi,

Gittim gişede dehşet-i muhaşeret bir afet :D " Kredi borcumu kapatıcam, mit'e sordum 6.070 " dedi dedim, gişedeki hatun benden parayı almadan dekontu 6.070 olarak düzenlemiş, bende 5.000 + diğer cebimdeki parada 70.00 tlyi uzattım, hatun nasıl olduysa parayı almış 5.070'i, vermiş bana 6.070'lik dkeontu,

Akşam oldu fabrikadan çıktım servisteyim eve gidiyorum bankadan aradılar, gişe şef'i durumu izah etti,

Ben " Beyfendi bilmiyorum dekont yanımda değil eve vaınca bakar ararım " dedim, Evde hesap yaptım gerçekten de bankaya 5.070 tl vermişim.

Şef'i aradım doğruymuş dedim, yalnız bende para yok şuan olur olmaz 3-5 gün içinde getiririm dedim, senmisin bunu kabul eden, adam açtı ağzını yumdu gözünü, " Aman şudur, budur, sayım var, kovuluruz " adama durumu izah ediyorum, adam anlamıyor, uzun lafın kısası gittim o 1.000 tl'yi verdim,

Ha vermeyebilirdim, ben 6.070'tllik dekontumu almışım banane diyebilirdim,

Ama insanlık burdada işe yaramadı gibi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam yapabileceğin ne varsa yap derim milletin basına ne geliyosa iyi niyetinden geliyo...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Sene 2007-2008

Neyse 1 hafta - 10 gün sonra elime sıcak para geçti, dedim bari kredi borcunu kapatayım, 6.000-6.100 tl var yanımda,

Bankaya gitmeden 1.000 tl bir yere yatırdım, ama unuttumm onu tamamen, neyse gittim bankaya, mit'e dedim kredi borcumu kapatıcam, ne kadar yatırmam gerekiyor, bana " 6.070 " tl dedi,

Gittim gişede dehşet-i muhaşeret bir afet :D " Kredi borcumu kapatıcam, mit'e sordum 6.070 " dedi dedim, gişedeki hatun benden parayı almadan dekontu 6.070 olarak düzenlemiş, bende 5.000 + diğer cebimdeki parada 70.00 tlyi uzattım, hatun nasıl olduysa parayı almış 5.070'i, vermiş bana 6.070'lik dkeontu,

Akşam oldu fabrikadan çıktım servisteyim eve gidiyorum bankadan aradılar, gişe şef'i durumu izah etti,

Ben " Beyfendi bilmiyorum dekont yanımda değil eve vaınca bakar ararım " dedim, Evde hesap yaptım gerçekten de bankaya 5.070 tl vermişim.

Şef'i aradım doğruymuş dedim, yalnız bende para yok şuan olur olmaz 3-5 gün içinde getiririm dedim, senmisin bunu kabul eden, adam açtı ağzını yumdu gözünü, " Aman şudur, budur, sayım var, kovuluruz " adama durumu izah ediyorum, adam anlamıyor, uzun lafın kısası gittim o 1.000 tl'yi verdim,

Korkma anormal olan onlar ve gibileri :) sen normalsin

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Sene 2007-2008

ne iş yaptigimi biliyorsun:) ve diyorum ki ben olsam vermezdim:)

Toplam Hit: 3540 Toplam Mesaj: 39