Vatan Bilgisayar Ürün İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek

Hacılar selam

11 eylül 2020 tarihinde vatan bilgisayar mağazasında s-link type c adaptör aldım fakat hdmi çıkışı çalışmadı. Ertesi gün mağazaya götürdüm ve ürün istediğim performansı vermedi iade etmek istediğimi söyledim ama oradaki müşteri temsilcisi ürünün paketi açıldığı için iade alamayacağını söyledi. Biraz tartıştım vs ama yok adam almadı bi türlü ben de kendisinden iade almadığına dair bir kağıt aldım kaşeli.imzali

E devlet üzerinden tüketici mahkemesine başvurdum dün akşam. Daha farklı nasıl bir yol.izlemeyelim yani kutu açıldı diye iade almama hakkı var mi bunların? 

Pazartesi günü vatan bilgisayarı arayacağım çünkü bu konuda beni bilgilendirirseniz eğer ona gore konuşacağım onlarla.

Teşekkür ederim 

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet mağazadan satışta iade almama hakları var. İnternetten alsaydın iade edebilirdin. Ayrıca E-devletten başvurduğun hakem heyeti. Tüketici mahkemesi, heyetten sonraki kurum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Evet mağazadan satışta iade almama hakları var. İnternetten alsaydın iade edebilirdin. Ayrıca E-devletten başvurduğun hakem heyeti. Tüketici mahkemesi, heyetten sonraki kurum. 

Hdmi çıkışı bozuk bunu ona surdugumde de servise göndereceğim vs diyip durdu yok mudur abi bunun bir yolu

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Garantili ürün olduğundan servise gönderilir servis kullanıcı hatası değil ürün bozuk derse tamir veya değişim yapılır. O konuda yapılanda doğru. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Yüzyüze satışta iade almak zorunda değiller hatalı ürünse garantiye gönderirler. 
    He tabi ürün ayıplı maldır onu bilemiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Soruna cevap değil ama Amazon'dan alsaydın hem para iadesi alırdın hem de kargo ile geri göndermek zorunda kalmazdın.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

senin cihaz type c'den goruntu verebiliyor mu bundan emin misin oncelikle?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    turkz bunu yazdı

Soruna cevap değil ama Amazon'dan alsaydın hem para iadesi alırdın hem de kargo ile geri göndermek zorunda kalmazdın.

İnternetten ürün satışında zaten genel kural 15 gün içerisinde müşteri sadece "ürünü beğenmedim" deyip iade edebilir. Bir kaç sefer kutudan bozuk çıkan ürün denk geldi onlarıda beğenmedim deyip iade ettim. Zira arızalı diye iade etsem servise yönlendirip servisten arıza tespit kağıdı alın vs deyip uğraştıracaklar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Ürünü mağazadan alıp arızalı çıkarsa ancak servis raporu ile değişim veya  para iadesi olur. Onun dışında şansınız yok. Haken heyerine boşyere başvuru yapmışsınız. 6 aya yakın beklersiniz ve sonunda red yersiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    abdullahazad bunu yazdı

senin cihaz type c'den goruntu verebiliyor mu bundan emin misin oncelikle?

bunu yazmaya geldiydim, laptopun modelini söylesene ? bakalım sitesinden falan

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    turkz bunu yazdı

İnternetten ürün satışında zaten genel kural 15 gün içerisinde müşteri sadece "ürünü beğenmedim" deyip iade edebilir. Bir kaç sefer kutudan bozuk çıkan ürün denk geldi onlarıda beğenmedim deyip iade ettim. Zira arızalı diye iade etsem servise yönlendirip servisten arıza tespit kağıdı alın vs deyip uğraştıracaklar.

Arkadaşım satıcısı Amazon olan ssd almıştı 1 yıl sonra bilgisayarı bozuldu ssd kaynaklı demişler destek sisteminden yazdı para iadesi, aynısı ile değişim veya servise gönderme seçeneği sundular.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 1985 Toplam Mesaj: 13
vatan bilgisayar iade vatan bilgisayar