Vatandaşın Ödediği Vergilerle TC Düşmanı Film Çekildi..
-
80 yıldır böyle bu vatanın ekmeğini yerler vatana ihanet ederler.
suclu o filmi çektiren zihniyet.devletine ihanet eden devlet görevlilerininn eseri:.
oysa TRT AHMET YENİLMEZ in KINALI KUZULAR dizisine ciddi bir bütce ayırmadığı için bir çok gençmilliyetci oyuncu ücret almadan oynadı.
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------halil ergün denen ipne! nin kızıl olduğunu,60küsürlerde siyasalbilgilerde okuduğunu bilmiyormuydun?
hiç şaşırmadım böylesi bir filmde oynamasına..
-----------------------------hocam kızıl derken ?
-----------------------------komünist
-
hepsinin sonu gelecek hocalar...
daha fazla böyle gideceğini zannetmiyorum.
İhanet ihanet ihanet...Ağızları açılınca sen verigini veriyor musun diyorlar.Veriyorum ulan tabi.Neyse ...
En azından ben onlara güzel bir elma yedirmek istiyorum.Bunun için çalışıyorum,çabalıyorum.Artık gittiğimiz yere kadar :)
-
demekki neymiş bazıları açıkça Türk düşmanıymış burdan bu sonuç çıkıyo.
lanet olsun ya hale bak Atama ve Türklüğe son zamanlarda hakaret normal gibi gösteriliyo kimsede bi şey yapmıyo yazıklar olsun ne hale geldik ya.
-
Aqmun partisine partisine oy verenler utansın. Bu o.çlarının yaptıkları ne Atamızın ne de TSK'nın yerini zerre kadar kadar değiştirmez. Kendinizi parmaklayın şerefsizler.
-
ZaYGo bunu yazdı:
Tarla yakma değil ama doğrudan köy yakma olayları duymustum. Tabi böyle bir film çekilmesi hoş değil heleki bu zamanda.Kutuplaştırmaktan başka bi işe yaramaz.Bu filme hangi yarım akıllı insan izin vermiş ona sormak lazım...
köy yakılma bilmem ne vs birsürü olaylar olmuştur zamanında doğrudur..ama gerisini bilmyrm -
filmi sonuna kadar izleyip ondan sonra yorum yapsaydın.. iyi olurdu hani..
-
T.A.A.S. kısaca :@ bu filmi çekeninde çektireninde T.A.A.S....
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Bişe yazmıorm :B
-----------------------------nedense hiç şaşırmadım! (: