Vavacars Tecrübem
-
frekaze bunu yazdı
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın elimde bir tane megane var altına dinamit koyup patlacağım yakında arabayı. Bu adamlar araba satış kanalı bulamadım nereden bakıyoruz bileniz varmı? Üye ol dedim bayi vs istiyor anlamadım bu durumu.
hocam 2-3 aydır sadece alım yapıyorlar satış yapmıyorlar nedenini bilmiyorum
-
bmw borusan ın İkinci el alım satım sitesi bu adamlar zaten müşteriye sıfır araç satarken sürekli takasa soktukları için ellerinde bir birikmiş Flo vardı bunu artık profesyonelleştirmişler aynı Vavacars gibi alım satım yapabiliyorsunuz tavsiye ederim buraya da bir bakın
-
PanxeR bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın elimde bir tane megane var altına dinamit koyup patlacağım yakında arabayı. Bu adamlar araba satış kanalı bulamadım nereden bakıyoruz bileniz varmı? Üye ol dedim bayi vs istiyor anlamadım bu durumu.
hocam 2-3 aydır sadece alım yapıyorlar satış yapmıyorlar nedenini bilmiyorum
Bende çözmedim bulamadım. Araba alacağım için senin verdiğin diğer siteye bakayım. Site için teşekkür ederim yeniden.
-
Metanet bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Ozel mesajlarada bak arada hocam :)
Baktım dönüş sağladım.
eengineer bunu yazdıfrekaze bunu yazdıArkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın elimde bir tane megane var altına dinamit koyup patlacağım yakında arabayı. Bu adamlar araba satış kanalı bulamadım nereden bakıyoruz bileniz varmı? Üye ol dedim bayi vs istiyor anlamadım bu durumu.
Şuanda araç satacaksan alıyorlar. Satmıyorlar siteye girip teklif al de bilgileri gir çıkar
Araç satın alacağım.
-
Şu anda sadece galerilere satiyorlar
-
araç alacaksanız vavacars ile birebir aynı hizmet sistem al sat ikiside var
bmw türkiye distribütörü borusan a ait