Vavacars Tecrübem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın elimde bir tane megane var altına dinamit koyup patlacağım yakında arabayı. Bu adamlar araba satış kanalı bulamadım nereden bakıyoruz bileniz varmı? Üye ol dedim bayi vs istiyor anlamadım bu durumu.

hocam 2-3 aydır sadece alım yapıyorlar satış yapmıyorlar nedenini bilmiyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

https://borusannext.com

bmw borusan ın İkinci el alım satım sitesi bu adamlar zaten müşteriye sıfır araç satarken sürekli takasa soktukları için ellerinde bir birikmiş Flo vardı bunu artık profesyonelleştirmişler aynı Vavacars gibi alım satım yapabiliyorsunuz tavsiye ederim buraya da bir bakın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın elimde bir tane megane var altına dinamit koyup patlacağım yakında arabayı. Bu adamlar araba satış kanalı bulamadım nereden bakıyoruz bileniz varmı? Üye ol dedim bayi vs istiyor anlamadım bu durumu.

hocam 2-3 aydır sadece alım yapıyorlar satış yapmıyorlar nedenini bilmiyorum 

Bende çözmedim bulamadım. Araba alacağım için senin verdiğin diğer siteye bakayım. Site için teşekkür ederim yeniden.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

Ozel mesajlarada bak arada hocam :) 

Baktım dönüş sağladım.

eengineer bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

Şuanda araç satacaksan alıyorlar. Satmıyorlar siteye girip teklif al de bilgileri gir çıkar 

Araç satın alacağım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Şu anda sadece galerilere satiyorlar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

araç alacaksanız vavacars ile birebir aynı hizmet sistem al sat ikiside var

https://borusannext.com

bmw türkiye distribütörü borusan a ait

Toplam Hit: 2863 Toplam Mesaj: 27
araba araba 2.el vavacars