Vestel Vergisi Geliyor 1 Ay İçinde Ne Alacaksanız Alın
-
DJ_Alper bunu yazdı
doğu türkistan olayı bunların başının altından çıkıyor kanımca
nedir o hocam? çok takip edemioruz
amk memlekette o kadar çok gündem var ki, nerde ne oluor takip edilmior
-
DJ_Alper bunu yazdı
O ne demek hocam?
-
-
ozgunlu bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
OROSPU ÇOCUKLARI
-
-
Ekerci bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
uygur Türklerine doğu Türkistanda zulüm yapıyorlar diye haberler var sosyalde ama bir yandanda bazı resimler videolar dolaşıyor bu habrler yalan eski resim ve videoları kullanıyorlar diye
bunu yapan çinliler diye başlayan kampanyada son aşama çin malını boykot edelim oldu bilindiği üzere ithalatın çoğu çin vardır bir numara diye düşünüyorum
-
DJ_Alper bunu yazdıEkerci bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
uygur Türklerine doğu Türkistanda zulüm yapıyorlar diye haberler var sosyalde ama bir yandanda bazı resimler videolar dolaşıyor bu habrler yalan eski resim ve videoları kullanıyorlar diye
bunu yapan çinliler diye başlayan kampanyada son aşama çin malını boykot edelim oldu bilindiği üzere ithalatın çoğu çin vardır bir numara diye düşünüyorum
Hocam yıllardır orospu çocuğu çinlilerin zulüm yaptığı bilinen birşey.
Fakat komplo teorin de doğru olabilir neden bu sene alevlendi? Şeklinde. Fakat bunu doğrularken uygur türklerine hiçbirşey yapılmıyor deme bence şuan atıp tutmak istemiyorum ama sanırsam oradan birisiyle görüştürebilirim seni kesin olmamakla birlikte eğer istersen bi denerim?
-
mkyb bunu yazdı
Ironi var hocam orada. Sence ben çöpe para verir miyim ? Vestel'den no frost diye alınan buzdolabı 2 ay sonra Kuzey kutbu gibi buz üretmeye başlayınca tiksindim.
Vestel, Fırın Fabrikasına, buzdolabı fabrikasına cam üreten bir firmada çalışıyorum.
Yazılan şikayetleri okuyunca şaşırdım. Neden?
Firma bize resmen kök söktürüyor. 0,1 mm ile tolerans dışı iade, baskıda çok hafif dalgalanma 12.000 adet iade(ki herhangi bir problem yok), sevkiyat gecikti (10 dk) hat durma cezası vs.
Büyük arge yatırımları yapıyorlar. Firmayı savunmak amaçlı yazmadım vestel markasından da şuana kadar hiç bir ürün kullanmadım. Bundan sonra da hiç düşünmem.
-
vestel ürün alacağıma 2 katı para verip yabancı ürün alırım..
inadına...
-
:) evkur'dan 36 taksitle venüs aldım deyince sapıttım resmen, ironi oldugunu anlamadım