Vistada Oluşan Bir Sorun
-
Meraba arkadaşlar walla ben 1 saatten beri uğraşıyom ama hala yapamadım ve sizden yardım istemek zorunda kaldım. pc de vista kurulu bu güne kadar bir sorun yoktu ama şuanda başlatdaki tüm proğramlarım silinmiş durumda tüm proğramlarımda olması gereken gerek benim gereksede vista ile beraber gelen tüm her şey silinmiş bu konuda bir bilğisi olan varsa şütfen bir akıl versin...
-
geri yükleme olayı felan var mı hajı?
-
malesef hoca geri yüklemeleri kapadım
-
bende vista kullanıyom pek memnun değilim en yakın zamanda xp yapacam
-
ya hoca vistayı sevmedim diyorsunda elinde sonunda bunu kullanacaz bunu değilse windows 7 kullanacaz şimdiden alışmak en iyisi bence
-
Vistada oluşmayan sorunmu var yaww
gözünü seveyim XP'nin ...
-
trubulans bunu yazdı:
-----------------------------
ya hoca vistayı sevmedim diyorsunda elinde sonunda bunu kullanacaz bunu değilse windows 7 kullanacaz şimdiden alışmak en iyisi bence
-----------------------------
hayır hacı hiçte zorunda değiliz biz xp kullanırsak microsoft istediği kadar işletim sistemi çıkarsın ben öyle sikindirik işletim sistemini kullanmam zaten xp gerçek gerisi yalan... -
vistaya kafam girsin yasasın ikspi.
-
valla hoca aylardir kullaniyorum hicbir sorunla karsilasmadim,cok memnunum.Senin sorununa gelince tuhaf bir sorun,suan icin bir cozum oneremeyecegim.
-
ben de modemi tanıtamamıştım vista ya geçtim hemen xp ye vista dan bi cacık olmaz bence
-
ya bırak vistanın simdii .. bi zamanlar bende vardı bişey kopyalıcaksın mesela hesaplanıyor diye bişey cıkıyordu 10 dakka bekliyordu sonra kopyalıyordu sanırım sonraki service pack de düzellttiler ama tiksindim bi kere one a.k
Toplam Hit: 2746 Toplam Mesaj: 13