Visual Basic [İndirilen Dosyaları Çalıştırmak?]
-
bu dosyaları nasıl çalıştırabilirim?- vb ile denedim çalışmadı nasıl açılır bu dosyalaaarr yardım ederseniz sevinirim yarına ödev var =)
-
vb ile açabiliyordum ben
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
vb ile açabiliyordum ben
-----------------------------açıyor ama çalışan bi yazılım şekline gelmiyor nasıl çalıştırcam =)
-
CaNeR1907 bunu yazdı:
bu dosyaları nasıl çalıştırabilirim?- vb ile denedim çalışmadı nasıl açılır bu dosyalaaarr yardım ederseniz sevinirim yarına ödev var =)
Yaz google ye frm vbp scc nasıl açılır diye çıkar Bi baksaydın öle açsaydın konuyu -
mqstar bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Yaz google ye frm vbp scc nasıl açılır diye çıkar Bi baksaydın öle açsaydın konuyu
-----------------------------ilk google'a baktım son seçenek olarak konu açtım
derlemek isteyen varsa dosyaları yolluyayım =)
-
resmi sen mi upload ettin ?
-
ats30 bunu yazdı:
resmi sen mi upload ettin ?
-----------------------------evet ?..
-
vb ile projeyi aç sonra dosyanın altından make exe yap. ondan sora çalışır duruma gelir.
-
vb dosya iconları yüklenmemiş vb6 kurulu değil galiba.orda .frx dosyası eksik değil mi ?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
vb ile projeyi aç sonra dosyanın altından make exe yap. ondan sora çalışır duruma gelir.
-----------------------------öyle bi seçenek bulamadım =)
ats30 bunu yazdı:
vb dosya iconları yüklenmemiş vb6 kurulu değil galiba.orda .frx dosyası eksik değil mi ?
-----------------------------vb 2005 express edition kurulu dosyaları da bi yerden indirdim sadece bu 4 dosya vardı içinde..
-
portable vb6 vardı 4-5 mb bişey indir,onunla dene diyecem de .frx yok açmaz herhalde.