Visual C++ 2008 Time Resetter Crack
-
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, "tahta" arkadaşımın bana verdiği registry ayarına göre bi
crack tasarladım. 90 günlük deneme sürümü artık hiç bitmeyecek. Program kendini windows kök klasörüne
kopyalayıp, her açılışta çalışarak ilgili registry ayarını silerek 90 günlük denemeyi sıfırlamış oluyor...
şimdi çoğu kişi işkillenip "lan nie windows klasörüne atıyorsun" diyecektir... hiçbi zaman programların
içinde virüs koymadım koymamda isteyen taratabilir... neden windows'a atıyorum çünkü tek exe ve
her açılışta çalışacağı için sabit bir yerinin olması lazım...
Neyse alın la link:
http://rapidshare.com/files/178832184/vc__timreset.rar
by tLG & tahta
-
ama derslerini bulamadım ben bu Visual C++ 2008'in hiç bi yerde olmaz mı yahu konuya tecavüz olcak biraz ama elinde TÜRKÇE döküman olan varsa paylaşırsa çok makbule geçecek ya
-
Kodlarida verseydin eminim daha cok makbule gecerdi :)
-
kodlarına ne gerek var. registry'de bi anahtarı siliyo o kadar...
işiniz kolaylaşsın diye program haline getirdim, her açılışta sıfırlıyor pcnin visual c++ süresini...
ayrıca bu NSIS ile yazılan bi program...
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------kodlarına ne gerek var. registry'de bi anahtarı siliyo o kadar...
işiniz kolaylaşsın diye program haline getirdim, her açılışta sıfırlıyor pcnin visual c++ süresini...
ayrıca bu NSIS ile yazılan bi program...
-----------------------------forumda hic olmazsa bu programi yazdigin dil hakkinda biseler olur ve o dille nasil registery lere ulasilir silinir arkadaslara ornek olmus olur eminimki
birisine yardim eder gunun birinde forumda bulunmasinda hic bir sakinca yok bence :) tahribat felsefesi ve ruhu için böyle diyorum bakma sen bana dostum :)
-
NSIS esasında bir programlama dili değildir.. Nullsoft firmasının yaptığı
kodlanabilir kurulum hazırlama aracıdır. Birçok özelliği ile bana göre pratik geldiği için
basit programlar yazıyorum ihtiyaçlarıma yönelik...
eğer illa kod istiyosan...
NSIS'ı indir azcık ingilizcen varsa, yardımlarını oku tüm kodları var hocam...
misal bir örnek vereyim.
not defterini açıyoruz
silentinstall silent (bu kod kurulum ekranını gizler sessizce iş yapar.)
crccheck off (kurulum exe'sinin CRC'si doğru mu değil mi diye kontrol etmez..)
outfile kur.exe (oluşturulacak dosya adı)
section (burası dosya işlemlerini yapacağımız bölge)
setoutpath "$programfiles\Deneme" (dosyaları çıkartacağımız yolun adı)
file deneme.exe (program.exe setoutpath te verdiğimiz bölgeye atılacak.)
createshortcut "$desktop\Link.LNK" "$programfiles\deneme\program.exe" (masaüstünde link adıyla bir kısayol oluşturur)
sectionend
sonra bunu .nsi uzantısıyla kaydet. NSIS kurulu ise sağ tıkla compile de. dosyan hazır eğer hata yok ise... parantez içindekiler
açıklama amaçlı onları yazayım demeyin.
bu tarz şeyler hocam işte.. çok zor bi dil değil uğraşmak lazım.