Vodafone Mega Kampanyaları (DK + SMS + GB)
-
Koşulsuz şartsız, faturasız Vodafone hat sahiplerine;
Gizli kampanyalar, vodafone sayfasında yok, bazılarına özel kampanya yapılmış ama tekrar söylüyorum koşulsuz şartsız bütün faturasız üyeler faydalanabiliyor
400dk 1000sms 2gb 15tl
mega2gb -> 7000
aynısının 3gb'lık versiyonu 19tl
mega3gb -> 7000
doldur ve bfırsat çalışıyor eğer ikisini de 3gb lık pakette kullanırsanız 7gb a çıkıyor paket, toplam fiyat da 34 tl oluyor. Konuda eksik varsa veya eklemek istedikleriniz varsa belirtirseniz gerekli işlemi yaparım :)
-
1.000 dk her yöne + 1.000 her yöne sms + 4 GB net 19 TL. Faturalı tarife geçmek için Faturalı yazıp 1265' e gönderin.
Ben Türk telekom bayisinden başvuru yaptım üstünüzde ttnet aboneliği varsa 5 lirada indirim yapıyor ve 1 yıl taahhüt ile 14 liraya geliyor tadından yenmiyor.
-
8GB , 1000sms, 1000dk
30 lira
TTNET
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/firsat-8-gb-tarifesi.aspx
DE5TROY3R tarafından 03/Eyl/16 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Birde eski Türk Telekom mobil kullanıcısı iseniz müşteri hizmetlerinden çekim gücünden memnun olmadığınızı, numarınız taşıyacağınız vs söyleyin hemen daha yüksek paketi daha uyguna teklif ediyorlar. Turkcell ve Vodafone yapmıyor.
-
x mkyb bunu yazdı
1.000 dk her yöne + 1.000 her yöne sms + 4 GB net 19 TL. Faturalı tarife geçmek için Faturalı yazıp 1265' e gönderin.
Ben Türk telekom bayisinden başvuru yaptım üstünüzde ttnet aboneliği varsa 5 lirada indirim yapıyor ve 1 yıl taahhüt ile 14 liraya geliyor tadından yenmiyor.
Sence iyi mi? Yoksa alternatifler çıkar mi?
-
x TheM4D bunu yazdı
Koşulsuz şartsız, faturasız Vodafone hat sahiplerine;
Gizli kampanyalar, vodafone sayfasında yok, bazılarına özel kampanya yapılmış ama tekrar söylüyorum koşulsuz şartsız bütün faturasız üyeler faydalanabiliyor
400dk 1000sms 2gb 15tl
mega2gb -> 7000
aynısının 3gb'lık versiyonu 19tl
mega3gb -> 7000
doldur ve bfırsat çalışıyor eğer ikisini de 3gb lık pakette kullanırsanız 7gb a çıkıyor paket, toplam fiyat da 34 tl oluyor. Konuda eksik varsa veya eklemek istedikleriniz varsa belirtirseniz gerekli işlemi yaparım :)
Hatalı mesaj gönderdiniz diyor hocam
-
x DE5TROY3R bunu yazdı
8GB , 1000sms, 1000dk
30 lira
TTNET
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/firsat-8-gb-tarifesi.aspx
15 ağustos itibariyle yeni aktivasyon, numara taşıma ve faturanızdan geçişlere kapatılmış.
Aynı fiyata 6gb lisi var şu an.
@mkyb hocam o paket gerçek mi? Iki saattir kendime uygun pkaet bakıyorum senin dediğin sitesinde 25 tl gözüküyor. Faturasizdan geçip 12 ay kalma sözü verenlere. Nasıl oluyor 19 tl ye?
Bende turktelekom faturasız var 25 tl 2gb 500dk 1000 sms ama internet yetmiyor. Faturalıya geçmeye bile raziyim bu bantta.
-
x DE5TROY3R bunu yazdı
8GB , 1000sms, 1000dk
30 lira
TTNET
Isterse 5tl ye versin gene avea kullanmam
Bende olmadi bir kosul var demekki
-
Vodafone bizim köyde çekmedi ve 1 mb kota aşımına 10 tl alınca yaktım taahhüttü Turkcell'e geçtim. Parayı önden verince hiç koymuyor arkadan gelirse keriz gibi hissediyorum 😀
-
x mataramasuko bunu yazdı
Vodafone bizim köyde çekmedi ve 1 mb kota aşımına 10 tl alınca yaktım taahhüttü Turkcell'e geçtim. Parayı önden verince hiç koymuyor arkadan gelirse keriz gibi hissediyorum 😀
Gülesim geldi.
Bende alternatifler düşünüyorum. 19luk fatura aklıma yattı gibi.
-
Ben 2gb lık paketi yaptım sıkıntı çıkmadı