Volvo'nun Yeni Park Sistemi
-
Adamlar nelerle uğraşıyor arkadaşlar, Özellikle aracı bırakıp gitmesi ve kendi kendine park yeri arayıp bulması harkulade bir sistem,
Güvenlikteki başarısıyla nam salmış ve bir çok patenti olan firma bu sefer de valelik sistemine son verecek bir teknoloji geliştirmiş. Firma, bu sistemin 2014 yılı içinde Volvo XC90 modeliyle beraber sunulacağını iddia ediyor,
http://www.youtube.com/watch?v=-hChCinYfzg
-
Ben arabaya, özellikle İstanbul gibi bir şehirde para vermem. Maximum vereceğim para 13 - 15 bin tl dir. Çünkü iş ve aile hayatım gereği araba çok hırpalanacak ve verdiğim para ziyan olmakla kalmayıp, katlanarak masraf olarak çoğalacaktır.
Şimdi tüm bunları bir yana itersek eğer, param olsun - olmasın almayı her zaman kafamın bir kenarında düşünüyor olduğum marka Volvo'dur. -
-
bence bu araçlara daha fazla birşeyler yerleştirmeseler daha iyi olur.
ilerleyen zamanda toplu taşma araçlarının nekadar tasarruflu sağlıklı olduğunu öğrenecekler.
ulan insanlarda kas sitemi hiç çalışmayacak yakında bitkiden farkımız kalamacak.
hadi bizim az vaktimiz kaldı.
hı desen 25 yıl sonra yokuz.
ilerideki nesiller ne yapcak onu düşünüyorum ben.
-
harikulade ya gerçekten çok hoşuma gitti
-
Mustafa bunu yazdı
Volvo deyince aklıma bu reklam geliyor.
adam gizli volvocu çıktı iyi mi :D
-
-
engelli yerine park eder mi acaba
-
volvo dünyada bir numara ya . hayatımda bu araba kadar rahat . sürüşünden bu kadar keyif alabildiğim bir araba daha sürmedim.
iskandinavya işte , adamlar dünyada her konuda önde :)
-
my4 bunu yazdı
volvo dünyada bir numara ya . hayatımda bu araba kadar rahat . sürüşünden bu kadar keyif alabildiğim bir araba daha sürmedim.
iskandinavya işte , adamlar dünyada her konuda önde :)
Yinede Arabada Alman derim. -
mclaren bunu yazdı
İcat edilecek bir şey kalmadı a.q,