Vukuatlar - Anarşi - İğrençlik Bölümü Hakkında
-
Arkadaşlar şu geyik konuları nasıl listelenmiyorsa bu vukuat,anarşi bilmemne konularıda listelenmesin.Mecburmuyuz bu iğrençliklerin okumaya.Başlıkları bile yetiyor.Yok gözünü yiyen kadın.Adamın ağzına s*çıyorlar falan.Geçen öğle yemeğine gidecektim.Bu ağzına s*çanı falan görünce midem bulandı a.q Sadece başlıkları yetiyor insanı iğrendirmeye.Böyle iğrenç şeylerden zevk alan varsa o başlığın altına gitsin baksın.Önceden a4tech bununla ilgili bir konu açmıştı ama değişen hiçbirşey olmadı.İsteyen girmesin dendi olay geçiştirildi.Tamam bu tür şeylerden hoşlanmayan çoğu kişi onlara girmiyor bile fakat açılan başlıklar bile insanı tiksindiriyor.Tahribat.com yönetiminde bu tür başlıklarında geyik gibi arkaplanda kalmasını talep ediyorum.Saygılarımla..
-
Bencede haklısın.
-
a4techin açtığı konuya "hit almasa anasayfada olmaz" yazmıştım yine yazıyorum
bakanı çok abi sen hoşlanmıyosun diye anasayfadan kaldırılcağını sanmıyorum -
Geyiğinde bakanı çok o nasıl kalkıyorsa bu da aynı şekilde kalkabilir.
-
gayet mantıklı anasayfada gözükmemesi iğrençlik görmek isteyen gidip o bölümde görebilir..
-
Vukuat bölümü kalkacağına, geyik bölümüde eklenebilir eğer çifte standart diyorsan :D
-
Bence Hiç Kimse Başlıktan Tiksinmez Okadar Tiksinen Yada Cok Tıtız Ise O Konuda Bakma Bu Sıtede Kural Bu Sekılde Ise Hersey Senın Isteklerın Dogrultusunda Olamazkı Ahmet der Bende Geyıkten Hoslnmıom Geyıktemı Kalkacak Yanı Kardes...=)
-
Bakma diyorsun ama ana sayfadan son konularına illa bakarken görecek..
-
kesinlikle katılıorum
ogrish ten topliip buraya getirtikten sonra
bakın arkadaşlar ne kadar da igrenc deilmi gbi saçma şeyler yazanlarıda kınıyorum
isteyen acar google ını yazar igrenc video gbim şeyler bulur belasını
sorun acıp bakmak deil saten orda videonun icerigi hakkında bir yazı gorundugu zmn bilincaltında saten ne olabilecegi hakkında bir düşünce olusuyor
ayrıca burda hepimiz(tahminimce) her üyenin yazdıklarını merak edip okuyan bir kesimiz yani kim ne yazmış ne etmiş saygı duyarız ilgileniriz birbirimizle oyuzden ister istemez her topice bakıyoruz,şimdi biri cıkıp dicekki:"istemesseen bakma kardeşim,zorlamı"ama bende o cıkıp diene diorumki tahribat.com a yazılan herşey benim icin onemlidir,geyik bile olsa sacma bile olsa tahribat.com etiketi vardır ve bir kalite arzeder
geyik bölümüyle aynı konumda olmasını talep ediyorum -
Gülü Seven Dikenine Katlanır...
-
Oyüzden hayatımda hiç gülü sevmedim :)
Toplam Hit: 7080 Toplam Mesaj: 60