Wc Lamerine Darbe!
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
ArkiYaN bunu yazdı:
öyle insan var ki kendisi site kuruyor hackliyor sonra ben hackledim die geçiiniyor yani
yani 10 $ a domain register eden, cw baytar ı. :)
+3432563diorum :)
ve ekliorum
utanmadan indexlerine
bir lamere bir darbe daha !!!!
die yazabilicek kadar insanlıktan aciz bu hayvanatlar
-
Doublekickx bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------"HACKED BY HiZBCiHAD ile DOUBLEKİCK" hack jargonunda boyle bir sey varmidir peki :)
HACKED BY HiZBCiHAD & DOUBLEKİCK falan yazsaymissiniz bari :) komik olmus.
-----------------------------ASIL KOMIK OLAN SENSIN ILLA BI HATA BULACAM DIYE YIRTINIYORUZ YONTEMIN NE OLDUGUNU SORMUYORSUNDA ORAYA NE YADA NASIL YAZILDIGINI MERAK EDIYORSUN.
senin sorunun bence elestriye tahamulun yok aferim iyi ya da kotu bir sey yapmissiniz tartisilir...niye bunu komplesk yaptin ki.illa bir hata bulmak gibi bir amacim da yok bir topic acmissin girip baktim 2 cumle var zaten bunun bir taneside hataliysa insanin gozune carpiyor :) bu kadar sinirlenilecek bir durum soz konusumu sence?yonteme gelince tahminimce, umrumda bile degil, ha dersenki kendimiz bir exploit yazdik onunla hackledik o zaman exploiti anonimize edersin isteyen kendi cercevesinde inceler.
-
Doublekickx bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------"HACKED BY HiZBCiHAD ile DOUBLEKİCK" hack jargonunda boyle bir sey varmidir peki :)
HACKED BY HiZBCiHAD & DOUBLEKİCK falan yazsaymissiniz bari :) komik olmus.
-----------------------------ASIL KOMIK OLAN SENSIN ILLA BI HATA BULACAM DIYE YIRTINIYORUZ YONTEMIN NE OLDUGUNU SORMUYORSUNDA ORAYA NE YADA NASIL YAZILDIGINI MERAK EDIYORSUN.
-----------------------------Bencede xtlan ayıp etmişsin kısaca turkcene sokayım deseydin dumur olur konuşamazdı :) Senin Türk dil kurumundan birhaber olduğun gibi ingilizceden de ayıkmadığın belli bilmiyosun ne yazıyosun a.q. ya tam ingilizce yaz yada tam türkçe hacked by edi ile büdü bu ne demek laa biri bana anatsın allasen puahahh
-
La kızdırmayın adamı Tbt yi de heykırlamasınlar sonra :D
-
devlet övünç madalyası takmak lazım bu eziğe :D Türkçeyi katletmiş bide eleştiriye gelemiyor hıyar :D ulan piyangodanda cekmiyoruz sizi nasıl arayıp buluyorsunuz anlayamıyorum
-
benim mesajımı kim sildi :))
-
süper index. milletin anasına sövmekten zevk alıolar amk. allah allah ya. olm gören de bişe oldu sancak. millet utanmasa yakında buraya heykırladıkları(!) guestbookları da yazcak xD
-
ya bu şaka mı ne habire türüonuz önce bi başlık ardından millete laf atıonuz dobulekick ve possy021 ikinizde kocaman a.q
-
uid=0(root) gid=0(root)
bu ne demek la :| index'e bıraqmıslar merak ettim :(
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------uid=0(root) gid=0(root)
bu ne demek la :| index'e bıraqmıslar merak ettim :(
-----------------------------ya adamlar artistlik yapıcak ya başka bişi diil biz böle kodlarla filan hacklioz siteyi ayağına yatıolar :D