Web Sitelerini Kaça Yapıyorsunuz?
-
Selam müridler,
Şimdi elime freelance bir kaç iş geçiyor arada.Ama bunlara ne fiyat biçsem kararsız kalıyorum.Tabii ki müşteriden müşteriye değişir fiyat ama ortalama fiyat nedir? Siz kaça yapıyorsunuz ? Örneğin bu iş bir yapım şirketi ve gokhanturkmen.com.tr gibi bir site istiyor. Sizce bunun değeri nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
-
en özelliksiz düz tanıtım sayfası mesela en düşük 1000 Tl'ye yapıyorum.
-
2000 tl + kdv fiyat ver öyle bi site için
edit: bide o tasarım themeforesttan alma 15-20 $ bişeydir
Cosmic tarafından 30/May/13 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
olması gereken fiyat budur. bende bu şekilde veriyorum adam yurdum yazılım gibi firmalar her boku 100 tl ye yaptığı için bu piyasa öldü
-
-
ben wordppress + tema kurulumu 50 liraya yapıyorum 2 dakikamı fln alıyor çünkü :S
-
x Allura bunu yazdı
ben wordppress + tema kurulumu 50 liraya yapıyorum 2 dakikamı fln alıyor çünkü :S
çok hızlısın beybi.
-
Freelance çalışıp fiyat kıran lavuklar çok piyasada.Freelance çalışmak demek "ne iş olsa yaparım abi" mantığı değildir.Belki piyasaya göre uygun fiyat verilebilir neticede home office tarzıdır giderleri daha azdır vs. ama bu işten ekmek yiyenleri de düşünüp ortalama bir fiyat standardı tutturmak gerekir.Dolayısıyla en tırt sistemi 1000 Tl demek bence fazla değildir neticede bir sayfa bir firmanın reklamıdır.Bu adam x bir yere reklam parası ödese 1000tl den çok daha fahiş fiyatlar ödeyecektir.Ve siz adama bir kereye mahsus bu parayı ödetip ömrü boyunca reklam yapmasını sağlıyorsunuz bence fiyat oldukça makul.
-
sadece tasarımın aynısını Xhtml&Css dökümü dahil 750tl yaparım. yazılım kısmına karışmam. yazılım kısmıda işin içine girerse. cosmic'in dediği gibi 2000 tl ve üstü çıkar
-
mesala konum piços oldu.
http://tahribat.com/Forum-Kurumsal-Web-Sitesi-Psd-Html5-Css3-Satilik-176227/
inmişim 250TL'ye adamlar neler dedi :/
-
3 e 5 e yapıyoruz işte :D Şaka bir yana örnekte verdiğin gibi bir site için 2500 +KDV civarı istediğimizi hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir sanatçının menejeri ile görüşmüştük :S Ama basit bir kurumsal tanıtım sitesi istersen paketimiz var 250 +KDV ye anahtar teslim ediyoruz. İçerikleri bizim girmemizi isterseniz +50 TL, Sizin için kurumsal kimlik oluşturmamızı isterseniz logo + slogan +300 TL ye yapıyoruz. İlgilenirsen 250 TL lik paketin satışı yap kdv hariç fiyattan pay vereyim 1 yıllık host + domain fiyata dahildir. Unutmadan yazayım 250 TL+ KDV yıllık lisans bedelidir ;)