Web Sitesi İçin Wix Ve Wordpress Hangisini Tavsiye Edersiniz
-
Merhaba arkadaşlar,
Kurduğum iş için göstermelik bir site kurmam gerekiyor, basit olcak adamlar baktıklarında bu işi yapıyor desinler istiyorum amacım bu.
Wix baktım çok basit gibi duruyor kullanımı harika ama olumsuz yazan arkadaşlar olmuş uzak durun diye ama nedeni nedir kimse yazmamış neden uzak durmak lazım ?
Wordpress iyi güzel ama ben bir türlü bunu çözemedim çıkamıyorum için işinden.
Bana bir web sitesi kurma maliyeti ne kadar olur ? ağım şahım bişi istemiyorum bir kaç segmesi olan kurumsal gibi görünmesi yeterli olan bir site istiyorum. Nasıl yapabiliriz yardımcı olacak bir kaç arkadaş çıkar mı bana?
1- Domain alıcam o kesin
2- Wix yada wordpress ile web sitesi yaparsak hosting almama gerek var mı ?
Teşekkür ederim.
-
Wix i kim niye kötü lemis bilmiyorum ama amatörsen wix baya iyi senin için. Zaten sarmazsa paranı iade falan alabilirsin.
-
Ben şahsen hiç bir şekilde wix e bulaşmam bir tık daha fazla zaman harcayım wp kurmanı öneririm
-
-
-
WP
-
-
@yolbulucu valla kesinlikle haklısın hocam dilimden anlıyorsun.
-
Ghost.
-
mudur ne sitesi acacaksin kendi.yazdigim.avengersin da dahil.oldugu basit bir cms.vardi kurumsal.olarak .dnslsri bana yonlendir istersen host almana gerek yok bayramdan sonra sana yardimci olayim.
fakat icerik ekleme.vs konularinda yardimci olamam.
wp de kurabilirsin elementor eklentisi ile istedigin gibi yapabilirsin
iyi.bayramlar
-
Eğer sadece tek bir sefer siteyi tasarlayıp başka değişiklik yapmadan yayınlayacaksan wix güzeldir. Ama bir sayfayı değiştirmen gerekince mecbur bağlı olan diğer sayfaları da değiştirmek gerekiyor sonra sonra derken biraz karışıyor ortalık.