Webmaster Olsanız Ne Sitesi Açardınız?
-
şimdi elimizde bütün sitelere giden bir alan adı var (adult.alımsatım,download..... vs vs) Şimdi siz olsanız ne içerikli bir site açardınız? şöyle düşünmenizi istiyorum mürid kardeşlerim o site türkiyede iyi iş yapacak ona göre... :D
yorumlarınızı bekliyorum... teşkler sevgiler saygılar.. -
hem downloyd hem serial sitesi aç
-
Gelirin %5 ini bana verirsen soylerim )))
-
Alper sen benim dediğimi yap bak acayip vurursun ha osmansan gibi... : )
-
DawnOfDarkness
kokan nefesimin %5ini verdim söle :D serial siteleri artık iş yapmıyo programları çıktı dowload sitesinde de inndir.comu yakalamak için 50 kişi çalışması lazım 1 ay aralıksız :D -
adult diyon CLK s ende adultlar sıkıyo beni birde adulta görev alacak kolay kolay adam bulamıyom birde tbt den bazıları bazı sitelerde (adult) yüksek yerlerde rakip olmak bize yakışmaz :D
-
nefes bende de var sagol ))
odev sitesi ac))
tez üzerine site ac.
kacakmallaralimsatim.com ac :D -
bende bişi dicek sandım 10 parmak f-q kullanırım ama hiç bir zaman tezimi kendim yazmadım böyle üşengeç birine denirmi bu :D alım satım düşünüyorumda sermaye lazımscriptleri hazır bütün konuların alım satım yapmam için almam lazım :) neyle???
-
alım satım sitesi yapmak isterdim mesela ebay yada gittigidiyor.com gibi ama benim en büyük hayalim güzel bir server kurup rapidshare gibi olmak hemenpaylaşı örnek almıyorum çünkü beş para etmez..
-
Hah buldum ben a.k.
sekspartner tarzi bir site ac..
100-200 milyon paran varsa 1-2 tane hatun tut,gerekiyorsa uyenin birkactanesiyle bulustur,vurustur,ev imkani filan da sagla)) Sonra uyeler ballanir girer,siteye gold uye olurlar,sonra da hatunlar duyar filan,parayi kiyarsin..
-
utanma söyle DawnOfDarkness peze... ol de içinde kalmasın :D polisle başımı derdemi sokacan :P hem para kazanmak 2. planda
Toplam Hit: 4215 Toplam Mesaj: 35